text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Kompleti s likovima – 3. serija 71394ID EK000497560

LEGO Super Mario Kompleti s likovima – 3. serija 71394ID: EK000497560

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

14,00 KM

Cijena
10,50 KM

Neka igra LEGO Super Mario™ postane još napetija uz 10 kolekcionarskih kompleta s likovima. Svi kompleti iz 3. serije sadrže po jedan lik koji se može složiti s akcijskom oznakom za povezivanje s p...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Neka igra LEGO Super Mario™ postane još napetija uz 10 kolekcionarskih kompleta s likovima. Svi kompleti iz 3. serije sadrže po jedan lik koji se može složiti s akcijskom oznakom za povezivanje s početnom stazom. Hoće li to biti Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber ili Boo? Možda se u paketu kriju Amp, Torpedo Ted ili Bony Beetle. A možda i 1-Up Gljiva, Scuttlebug ili Swoop. Otvori komplet i saznaj!


• Neka dječja igra u svijetu LEGO Super Mario™ postane još zabavnija i više interaktivna uz Komplete s likovima – 3. serija (71394). Svaki komplet sadrži tajanstveni lik za slaganje s akcijskom oznakom.
• Možete prikupiti 10 jedinstvenih LEGO figura iz igre Super Mario™ i igrati se njima: tu su Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Gljiva, Scuttlebug i Swoop.
• Za interaktivnu igru potreban je jedan od kompleta s početnim stazama (71360 ili 71387) u kojima su figure LEGO Marija (u kompletu 71360) i LEGO Luigija (u kompletu 71387).
• LEGO Mario™ ili LEGO Luigi™ reagiraju na likove na razne načine. Svi likovi dolaze uz mali model koji služi kao postolje ili dio razina koje djeca osmisle.
• Kompleti s likovima iz serije LEGO Super Mario™ zabavni su pokloni za rođendan, blagdane ili darovi iznenađenja za djecu od 6 godina i stariju koja predvode trendove.
• Dodajte likove početnim stazama i kompletima za proširenje igre LEGO Super Mario™ i dobit ćete nove izazove za samostalnu igru ili igru u društvu.
• Upute za slaganje nalaze se u kompletu te u besplatnoj i zabavnoj aplikaciji LEGO Super Mario™. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• U kolekcionarskim kompletima za igru iz serije LEGO Super Mario™ likovi iz igre Super Mario oživljavaju. Zabavni su za samostalnu i grupnu igru jer donose neograničen broj kreativnih izazova širenja i slaganja.
• LEGO kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da su skladne i kompatibilne te da se sigurno spajaju. Tako je još od 1958.
• LEGO elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.

Set sadrži: 24 dijela
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Broj kockica 24
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!