text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Emmina kocka za igru - moda 41668ID EK000415639

LEGO Friends Emmina kocka za igru - moda 41668ID: EK000415639

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
22,50 KM

Pokaži kreativnost i na putu. Otvori elegantnu kocku s priborom za šivanje i pronaći ćeš Emmu kako užurbano izrađuje fora odjeću. Pridruži joj se uz piće dok se odmara od posla. Njezina prijateljic...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pokaži kreativnost i na putu. Otvori elegantnu kocku s priborom za šivanje i pronaći ćeš Emmu kako užurbano izrađuje fora odjeću. Pridruži joj se uz piće dok se odmara od posla. Njezina prijateljica ptica došla ju je pozdraviti. Dodaj joj olovku, dobila je inspiraciju! Skicirala je novi model koji će izraditi na stroju za šivanje. Krasit će ga i perje, naravno!

• Poklonite putnu kreativnu igru u kompletu LEGO® Friends Emmina kocka za igru - moda (41668). Djeca se mogu pretvarati da dizajniraju nove odjevne kombinacije nadahnute Emminom ljubimicom pticom.
• U slatkoj kutiji sličnoj torbici za šivanje nalaze se lutkica Emma iz serije LEGO® Friends, slatka figura ptice, čija je boja iznenađenje, te mnogo kreativnih elemenata koji će potaknuti djecu na maštovitu igru.
• Djeca se mogu igrati izdržljivim kreativnim igračkama u kocki ili izvan nje ili ih spakirati za zabavu na putu. Mogu se pretvarati da skiciraju modele i koriste se šivaćim strojem.
• Jednostavni modeli u kompletu sa životinjom sjajno uvode dječake i djevojčice u svijet serije LEGO® Friends. Savršena je impulzivna nagrada ili rođendanski poklon za djecu od 6 godina i stariju.
• Kocka je visoka više od 7 cm i široka 7 cm. Zabavan je mali ukras za stol mladih dizajnera jer izgleda kao preslatka torbica za šivanje.
• Uvedite djecu u svijet Heartlake Cityja, mjesta gdje nastaju uzbudljive misije i fantastična prijateljstva, gdje djeca mogu istražiti svoje interese s likovima koji su im slični.
• Sastavni dijelovi nove igračke ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i pouzdano se spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 58 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Broj kockica 58
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!