text.skipToContent text.skipToNavigation

BWT filter za bokal +Mg / 3 komadaID EK000544939

BWT filter za bokal +Mg / 3 komadaID: EK000544939

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
36,90 KM

Pakovanje od tri filtera Kapacitet jedog filtera je 120l. Filter treba zameniti&n...  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pakovanje od tri filtera

Kapacitet jedog filtera je 120l. Filter  treba zameniti najkasnije nakon 30 dana aktivacije. Zamjenljivi filter BWT koji  pored pročišćavanja vodu dodatno obogaćuje magnezijumom. Otklanja kamenac, hlor i teške metale.

Ljudskom tijelu dnevno je potrebno oko 300 mg magnezija. U posebnim situacijama, kao što su stres ili fizička aktivnost, zahtjev može biti dvostruko veći. Tijelo ne može samo proizvesti magnezij, zbog čega se mineral mora svakodnevno snabdjevati hranom i tekućinom. Patentirana tehnologija BWT voda⁺magnezijum nudi inteligentnu i efikasnu alternativu konvencionalnim dodacima ishrani u obliku praha, tableta i kapsula, gde je magnezijum uglavnom vezan za soli. Voda⁺magnezijum isporučuje magnezijum telu u jonskom obliku i kroz redovno pijenje vode. Ovo je značajna prednost u odnosu na točan unos velikih doza, gdje se veliki dio viška magnezija ponovo izlučuje i dodaju dodatne, nepotrebne soli u tijelo.

BWT voda⁺ magnezijum je rješenje za zdrav način života. Sa 2,5 litra* podržavate svoje tijelo na jednostavan i efikasan način i pokrivate do 20 % dnevnih potreba za magnezijem. Sasvim jednostavno bez ikakvog napora, bez gutanja tableta – samo pijući vodu.

Magnezijum je vitalni mineral i suštinski doprinosi našem svakodnevnom blagostanju. Podržava funkciju mišića i nervnog sistema i jača kosti i zube. Ako tijelu nedostaje magnezija, nervni sistem postaje neuravnotežen i može dovesti do napetosti mišića. Magnezijum podržava energetski metabolizam za dobijanje energije iz hranljivih materija. Svojim umirujućim, opuštajućim efektom mišića daje unutrašnji mir. Takođe je nosilac energije i pomaže u smanjenju simptoma umora. To čini tijelo otpornijim i otpornijim na stres. Osim toga, magnezijum je nosilac arome i osigurava odličan ukus hladnih i toplih napitaka, kao i hrane.

 

Tip proizvoda Filteri za vodu
Brand BWT
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!