text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell PXC akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E i PXC-Starter-Kit 18V 2,5AhID EK000387271

Einhell PXC akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E i PXC-Starter-Kit 18V 2,5AhID: EK000387271

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
69,80 KM

Einhell akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E je snažan i pouzdan alat za čišćenje na otvorenim prostorima. Zahvaljujući malim dimanzijama i težini vrlo je lagan za upotrebu te je vrlo vraktičan ...  Saznaj više

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Einhell akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E je snažan i pouzdan alat za čišćenje na otvorenim prostorima. Zahvaljujući malim dimanzijama i težini vrlo je lagan za upotrebu te je vrlo vraktičan pošto za rad nije potreban nikakav priključak na struju niti kablovi. Zahvaljujući elektroničkoj kontroli brzine, snaga puhanja se može precizno regulirati u skladu sa zahtjevima korisnika. Zahvaljujući softgrip umetcima ovaj je uređaj vrlo ugodan za korištenje i siguran za nošenje. Uređaj dolazi bez baterije i punjača, ali oni se mogu kupiti zasebno jer svi Power X-Change uređaji koriste jednaku bateriju. 2+1 produžena garancija za Power X-Change uređaje! Power X-Change - sistem s inovativnom tehnologijom za radionicu i vrt!Multifunkcionalni sistem baterija koje se mogu međusobno kombinirati na svim akumulatorskim uređajima cjelokupne Power X-Change obitelji za upotrebu u radionici i vrtu.Velika prednost Power X-Change sistema je što pojedinačno možete kupiti solo alate bez baterije i punjača. Nije potrebno kupovati novi punjač i novu bateriju pri svakoj kupovini alata. Štedi se novac i čuva priroda. Power X-Change: snažno, izdržljivo i štedi novac – brand kvalitetu po prihvatljivoj cijeni, nudi samo Einhell. Akumulatorski sistem je primjenjiv za sve Power X-Change akumulatorske uređaje. Power X-Change. Jedna za sve – svi sa jednom.Za početak kupite jedan set. Ulazak u Power X-Change obitelj: kupnja seta koji se sastoji od: uređaja + baterije + punjača Od sada nadalje štedite zauvijek. Sve slijedeće uređaje – bilo alati ili vrtni artikli – kupujete nadalje pojedinačno kao SOLO uređaje, uvijek bez baterije i bez dodatnog punjača. Na taj način štedite kod kupnje svakog slijedećeg uređaja. Ili kupite sve uređaje zasebno:Svaku bateriju + punjač možete kupiti pojedinačno. Ukoliko odmah u početku trebate akumulatorsku bateriju većeg kapaciteta, možete odlučiti između alternativnih jačih baterija. Einhell Power X-Change nudi Vam maksimalnu fleksibilnost i slobodu odluke, pošto su svi uređaji, baterije i punjači dostupni za kupnju i pojedinačno. Više primjena: Power X-Change asortiman uključuje baterije nominalne jačine od 1.5 Ah do 5.2 Ah te na taj način nudi baterije za svaku primjenu! Kraće vrijeme punjenja:Inovativna tehnologija baterije pruža optimizirano punjenje i skraćuje samo vrijeme punjenja baterije. Baterija od 1.5 Ah spremna je za ponovno korištenje nakon samo 30 minuta. Više snage: Twin-Pack tehnologija za maksimalnu snagu: za ekstremnu snagu koju zahtijevaju pojedini uređaji koriste se 2 baterije u jednom uređaju (npr. akumulatorska kosilica). Snaga dolazi od 2 x 18 V = 36 V što je jedinstveno na DIY tržištu.
Tip proizvoda Puhači/usisavači lišća
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!