text.skipToContent text.skipToNavigation

Praktik Garden samohodna motorna kosilica Honda motor GCV200 4u1 PG65416ID EK000581226

Praktik Garden samohodna motorna kosilica Honda motor GCV200 4u1 PG65416ID: EK000581226

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

AKCIJA 72 SATA! Donosimo ti čak do 50% popusta na odabranu ponudu! Detaljnije pogledaj ovdje.

2.189,90 KM

Cijena
1.249,00 KM

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.06.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka.

Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja.

Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.

Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja što osigurava čist rez.

Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve, što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena.

Pogon na zadnje kotače pruža izuzetno komforan rad i pri dužem košenju. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću.

Na prednjem dijelu kućišta nalazi se maska koja je izvedena u obliku češlja, a doprinosi boljoj raspodjeli trave i usmjeruje je direktno na nož. Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja sa bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja sa malčiranjem trave.

Košara velike zapremine je izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala. Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče. Poseban dodatak na ručkama je i držač za piće te spremnik za naočale. Ovaj model je opremljen priključkom na koji može biti spojeno standardno crijevo za vrt pomoću brze spojnice kako bi čišćenje nakon upotrebe bilo što jednostavnije i lakše.

Preporučuje se za travnjak površine do 1.400 m²

Tip proizvoda Motorne kosilice
Brand Praktik Garden
Garancija 2 god
Radna širina 51 cm
Preporučena površina košenja 1800 m²
Maks. radna visina 80 mm
Centralno podešavanje visine Da
Broj položaja visine 8
Snaga motora 4.8 KS
Elektro start Ne
Samohodna Da
Brand motora Honda
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!