Samsung Galaxy pametni telefoni - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda
Naručite svoj novi Samsung Galaxy S9 | S9+

Otkrijte novi Samsung Galaxy S9 te revolucionarnu kameru koja se prilagođava poput ljudskog oka.

 

Vidite više i držite manje uz prekrasan beskrajan zaslon od ruba do ruba na Galaxy S9. Uživajte u neprekidnom zaslonu bez leća koje bi Vas ometale.

 

Snimite fantastične fotografije bez obzira na osvjetljenje pomoću dvostrukog otvora blende. Usporite vrijeme pomoću Super usporenog snimanja. Neka Vaši svakodnevni trenuci budu za pamćenje uz Galaxy S9 uređaja.

 

Osnažite svoj svijet pomoću AR - proširene stvarnosti na Galaxy S9 uređaju. Pretvorite svoj selfie u AR emotikon. Pročitajte ono što Vaše oči ne mogu uz pomoć opcije za prevođenje uživo. A od Bixbyja dobijte dodatne informacije.

 

Leća dvostrukog otvora blende koja automatski definira kategoriju prilagođava se poput ljudskog oka. Može automatski s lakoćom napraviti prelaz između različitih svjetlosnih uvjeta – tako da Vaše fotografije izgledaju fantastično, bilo da su snimljene u svijetlim ili tamnim uvjetima, danju ili noću.

 

Imajte iskustvo kao u kazalištu uz stereo zvučnike koji su podešeni od strane AKG-a te unaprijeđeni Dolby Atmosom na Galaxy S9 uređaju. I nastavite gledati sadržaj u toku bežičnog punjenja.