Samsung Galaxy pametni telefoni - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy Note9!


Galaxy Note uvijek pruža moćnu tehnologiju onima koji traže više. Sada najnoviji Galaxy Note9 nadmašuje čak i ta velika očekivanja, s naglaskom na ono što je najvažnije u današnjem svijetu koji je u stalnom pokretu.

Otkrijte novi nadmoćni pametni telefon, Galaxy Note9. Uz bateriju koja traje cijeli dan, ogromni kapacitet pohrane i inteligentnu olovku S Pen.

Naručite svoj novi Samsung Galaxy Note 9

Vidite još više s najvećim dosada beskrajnim ekranom!

Samsung Galaxy Note9 dolazi s beskrajnim ekranom gotovo bez okvira, koji se proteže od ruba do ruba.

 

Dvostruki otvor blende prilagođava se poput ljudskog oka za nevjerojatne snimke, danju i noću.

Nove revolucionarne značajke čine da je gotovo nemoguće napraviti lošu fotografiju. Galaxy Note9 inteligentno prepoznaje ono što gledate, optimiziranjem postavki boja kao što je kontrast, balans bijele boje, vrijednost ekspozicije i još mnogo toga. I zahvaljujući prepoznavanju zatvorenih očiju i mutne slike, možete ponovno napraviti snimak u pravom trenutku

 

Pohranite više. Brišite manje. 

Sa snagom od 128 GB do 512 GB za ugrađenu pohranu - s mogućim povećanjem za još 400 GB - imat ćete prostora za ono što je bitno 

 

1.jpg

Optimizirano za igrice!


Podignite svoje iskustvo igranja na mobitelu na višu razinu. Galaxy Note9 pruža visoku učinkovitost tijekom igre s najnovijim procesorom koji ubrzava spori sustav hlađenja na temelju vode i ugljika i tako sprječava pregrijavanje te regulatorom učinka temeljenom na AI koji osigurava da igra teče glatko, bez zastajanja.
1.png

Najnovija S Pen olovka sada s inteligencijom za vrhunsku kontrolu!


Najnovija olovka S Pen sada ima snažnu Bluetooth tehnologiju, omogućujući Vam da pritisnete gumb i preuzmete kontrolu nad svojom kamerom, prezentacijama i aplikacijama bez dodirivanja telefona. Dok crtate, pravite bilješke i šaljete uživo poruke s olovkom S Pen primijetit ćete da je intuitivna i prirodna kao olovka i papir, zahvaljujući finom vrhu i 4096 razine pritiska.