text.skipToContent text.skipToNavigation

GARMIN Fenix 7S SOLAR pametni sat, Slate Gray crni remen, 42mm, 010-02539-13ID EK000584820

GARMIN Fenix 7S SOLAR pametni sat, Slate Gray crni remen, 42mm, 010-02539-13ID: EK000584820

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

72 SATA: NE PROPUSTI PRILIKU I UGRABI DO 55% POPUSTA! Akcija traje do 14.6. u 9h. Ponudu pogledaj ovdje.

Cijena
1.629,00 KM

AKCIJA 72 SATA: POPUSTI DO 55%

KREĆITE SE DUŽE. POSTANITE JAČI. SEDAM DANA U TJEDNU. Prihvatite svaki izazov na otvorenom ili sportski izazov uz robusni multisport GPS ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.06.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

KREĆITE SE DUŽE. POSTANITE JAČI. SEDAM DANA U TJEDNU.

Prihvatite svaki izazov na otvorenom ili sportski izazov uz robusni multisport GPS sat fēnix 7S Solar. Napravljen je za manja zapešća, a Power Glass™ staklo za solarno punjenje produljuje trajanje baterije i napaja napredne funkcije za treniranje, sportske aplikacije, senzore za praćenje zdravlja i dobrobiti i još mnogo toga.

 • Napunite bateriju s pomoću sunčeve svjetlosti kako bi baterija trajala dulje između punjenja.
 • U kakvom vam je stanju tijelo? Otkrijte uz mjerenje pulsa na zapešću1 i pulsnu oksimetriju2.
 • Potreban vam je trener za trčanje koji poznaje teren? Isprobajte funkciju PacePro™.
 • Trčite i vozite – to je ono u čemu ste dobri. Praćenje svih vaših statističkih podataka – to je ono u čemu smo mi dobri.
 • Uživajte u odličnim pjesmama uz glazbu na svom zapešću, a sve bez telefona koji je samo dodatni teret.
 • Učinite više. Punite manje. Solarno punjenje omogućuje trajanje baterije do 14 dana u načinu rada pametnog sata3.

DIZAJNIRAN ZA VRHUNSKE PERFORMANSE

Novi izrazito izdržljiv sportski dizajn odlikuje se svijetlim zaslonom od 1,2″ na solarno punjenje i kućištem veličine 42 mm. Sat je testiran u skladu s američkim vojnim standardima za otpornost na toplinu, udarce i vodu.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Pouzdani gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

VRHUNSKI MATERIJALI

Uskladite izgled sata sa svojim stilom života uz elegantan okvir od nehrđajućeg čelika.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

TURNO SKIJANJE

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Ovaj fēnix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere4. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

HIIT VJEŽBANJA

Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

KARTE GOLF TERENA

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2.000 skijališta diljem svijeta.

KARTE TOPOACTIVE ZA VIŠE KONTINENATA

Ako preuzmete TopoActive karte za čitavi svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

NADOLAZI

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Optička tehnologija za mjerenje pulsa Varijabilnost pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje rezultat spavanja i druge podatke.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

AKTIVNOST ZA PRAĆENJE ZDRAVLJA

S pomoću podataka dobivenih iz različitih senzora za praćenje stanja tijela ova vam funkcija pomaže da jednim pogledom pratite svoje dnevne biometrijske i zdravstvene pokazatelje.

PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect™. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Pojedinosti pratite na zapešću putem widgeta za praćenje menstrualnog ciklusa i aplikacije za praćenje trudnoće.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s bežičnim slušalicama (prodaju se odvojeno).

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda6.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine trgovine na kompatibilnom pametnom telefonu.

 

Praćenje aktivnosti i preciznost mjerenja parametara fitnessa.
Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
Uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa.
Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju.
Pri stalnoj upotrebi u uvjetima 50 000 luksa.
Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
 
Glavne značajke:
 • Power Glass™, Nehrđajući čelik
 • Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od metala
 • 42 x 42 x 14.1 mm
 • zaslon osjetljiv na dodir, u boji, promjer 1.20mm, 240 x 240 piksela
 • Trajanje baterije: Pametni sat: do 11 dana / 14 dana uz solarno punjenje*
  Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 38 dana / 87 dana uz solarno punjenje*
  Samo GPS: do 37 h / 46 h uz solarno punjenje**
  Svi sustavi satelita: do 26 h / 30 h uz solarno punjenje*
  Svi sustavi satelita i glazba: do 7 h
  GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 90 h / 162 h uz solarno punjenje**
  GPS način rada za ekspedicije: do 26 dana / 43 dana uz solarno punjenje*
  *Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa
  **Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50.000 luksa
 • Vodootporan
 • praćenje zdravlja, aktivnosti, trčanja, aktivnosti na otvorenom, biciklizma, plivanja
 • taktičke funkcije

 

 

Ostalo solarno punjenje
Boja Crna
Tip proizvoda Sportski pametni satovi
Brand Garmin
Garancija 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Veličina ekrana 1.2 "
Rezolucija zaslona 240 x 240
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 14 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, Glonass, Galileo, visinomjer, kompas, žiroskop
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 63 g
Dubina 14 mm
Širina 42 mm
Visina 42 mm
Sučelje Bluetooth
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!