text.skipToContent text.skipToNavigation

Beko frižider RCNA 406 K40WNID EK000403592

Beko frižider RCNA 406 K40WNID: EK000403592

Kupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike uz 5% dodatnog popusta i besplatnu dostavu u stan te odvoz vašeg starog uređaja! Više informacija pogledajte ovdje.

Cijena
980,00 KM
Beko RCNA 406 K40WN frižider | | Energetska klasa: E | Postavljanje proizvoda: Samostojeći | Način hlađenja: No Frost | Dimenzije (VxŠxD): 202,5 x 59,5 × 67 cm |  Saznaj više

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

NeoFrost™ Dual Cooling
Uz Beko NeoFrost dvostruku tehnologiju hlađenja koja je ugrađena u Vaš hladnjak i zamrzivač, svi gurmani se mogu opustiti. Uz Beko NeoFrost dvostruku tehnologiju hlađenja koja je ugrađena u Vaš hladnjak i zamrzivač, svi gurmani se mogu opustiti. Odvojeni protoci zraka između hladnjaka i zamrzivača uz uravnoteženu cirkulaciju održavaju visoku vlažnost. Spajajući ove značajke s dva puta bržim hlađenjem uz dva zasebna ventilatora, dulje zadržavate vlažnost u svojoj najomiljenijoj hrani i eliminirate razmjenu neugodnih mirisa između odjeljaka. Ne morate se više brinuti da će Vam se krema pokvariti prije nego uspijete pojesti ostatak deserta. Isto tako, ako držite svježe meso u frižideru, ne morate se brinuti da će se okus i miris mesa uvući u Vaše kolače. Dakle, imate ćete duplo više radosti dok budete uživali o svojoj ukusnoj hrani. Osim sprječavanja miješanja mirisa što se inače dešava u standardnim hladnjacima bez NeoFrost™ Dual Cooling tehnologije, dodatna prednost NeoFrosta je u tome što sprječava zaleđivanje hrane u hladnjaku i stvaranje leda u hladnjaku i zamrzivaču. Hladnjak će pružiti pogodne uvijete za održavanje svježine namirnica i zadržavanje hranjivih nutrijenata duže vrijeme.

Promjenjiv smjer otvaranja vrata
U trenutku opremanja i / ili renovacije naše kuhinje, uopće ne razmišljamo o smjeru otvaranja vrata na našem novom hladnjakuU trenutku opremanja i / ili renovacije Vaše kuhinje, uopće niste razmišljali o smjeru otvaranja vrata na Vašem novom hladnjaku, što Vam prilikom dostave novog hladnjaka može upropastiti taj trenutak veselja i sreće. Umjesto euforije, imate glavobolju jer cijeli Vaš trud oko uređenja kuhinje sada pada u vodu, jer baš u tom trenutku shvatili ste da Vam smjer otvaranja vrata hladnjaka nikako ne odgovara. Uz Beko hladnjak koji ima mogućnost promjene smjera otvaranja vrata, Vašoj radosti i veselju neće biti kraja. Osim toga, možete udvostručiti kapacitet hlađenja, pozicioniranjem dva hladnjaka jedan pored drugog i okrenuti vrata na jednom.

Sigurnosno staklo
Uvijek ste se bojali staviti veliku posudu ili visoki lonac u hladnjak kako police hladnjaka ne bi popucale? Sada o tome više ne morate brinuti. Staklene police visoke izdržljivosti od kaljenog stakla mogu izdržati teret do 25 kg. Uvijek ste se bojali staviti veliku posudu ili visoki lonac u hladnjak kako police hladnjaka ne bi popucale? Sada o tome više ne morate brinuti. Beko hladnjaci imaju staklene police od kaljenog stakla visoke izdržljivosti koje mogu izdržati teret do 25 kg, a možete ih namještati i po visini, tako da možete spremiti i visoke lonce. Staklene police od kaljenog stakla otporne su na pukotine i ogrebotine puno bolje od polica napravljenih od neobrađenog stakla, tako da bezbrižno možete pohraniti teške predmete.

Kombinirani hladnjak
NeoFrost™ Dual Cooling
Ukupni korisni volumen: 362 lit.
* hladnjak: 253 lit
* zamrzivač: 109 lit.
Mogućnost promjene smjera otvaranja vrata
Police hladnjaka od sigurnosnog stakla namjestive po visni
Police u vratima hladnjaka
Posuda za povrće i voće
Alarm za otvorena vrata hladnjaka
3 ladice zamrzivača
Funkcija brzog zamrzavanje
Vrijeme očuvanja temperature u slučaju nestanka el. energije: 33 h
Kapacitet zamrzavanja: 5kg / 24h
Razina buke: 38dB(A)
Efikasnost: Energetska klasa: E
Dimenzije: VxŠxD: 202,5 x 59,5 x 67

Tip proizvoda Frižideri
Garancija 5 god
Brand Beko
Energetska klasa E
Širina 59.5 cm
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Visina 202.5 cm
Tip uređaja Kombinovani frižider
Način hlađenja No Frost