text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Vidiyo Bandmates 43101ID EK000497641

LEGO Vidiyo Bandmates 43101ID: EK000497641

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

American Express Friday - dodatnih 20% popusta na cijeli asortiman! Pogodnost važi do 23:59h. 

19,00 KM

Cijena
14,00 KM

Cijena za American Express Friday:
11,20 KM
Potaknite djecu da režiraju i produciraju uzbudljive muzikene spotove i glume u njima uz komplet LEGO VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju. Mogu sakupiti 12 likova, od kojih svaki predstavl...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Potaknite djecu da režiraju i produciraju uzbudljive muzikene spotove i glume u njima uz komplet LEGO VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju.
Mogu sakupiti 12 likova, od kojih svaki predstavlja drugi muzikeni žanr, a među njima su plesači, raperi, gitaristi, bubnjari, pjevači i drugi.
Igra može početi čim djeca ožive lik u spotu s pomoću aplikacije.
Otključajte uzbudljive efekte uz BeatBits Svaki Bandmate ima posebnu osobnost i dolazi uz 3 BeatBita.
Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte efekte, zvukove i drugo dok djeca režiraju muzikeni spot.
Budući da se popis pjesama redovno ažurira, djeca mogu svaki put uživati u novom iskustvu igre.
Aplikacija LEGO VIDIYO ima mnogo karakteristika za zaštitu djece na internetu. Korisnici ostaju anonimni zahvaljujući avatarima i korisničkim imenima koja generira aplikacija.
Svi se preneseni videozapisi i komentari moderiraju, a odrasli mogu kontrolirati sve što njihova djeca dijele i otvaraju na roditeljskoj kontrolnoj ploči.


• Uvedite djecu u muzikenu društvenu igru u kojoj mogu režirati i producirati muzikene spotove te glumiti u njima uz igračke LEGO VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju VIDIYO. Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte.
• Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u muzikenom spotu koji su sami režirali, producirali i u kojemu glume. Uz svakog Bandmatea dolaze 3 BeatBita koje je moguće skenirati u aplikaciji za otključavanje posebnih efekata u spotu, kao što su zvučni efekti ili promjene odjeće.
• Djeca mogu sakupiti 92 BeatBita i uživati u stvaranju zbirke. Figurice VIDIYO™ Bandmatea otvaraju svijet prilagodbi i kreativne igre u aplikaciji, pa su savršen blagdanski poklon za dječake i djevojčice od 7 godina i starije koji vole muziku i nastupe.
• Aplikacija LEGO VIDIYO™ ima mnogo sigurnosnih karakteristika za zaštitu na internetu, među ostalim i roditeljsku kontrolnu ploču, anonimna korisnička imena i moderirane komentare. Sve tajanstvene kutije sadrže figuricu Bandmatea iz 1. serije, 2 nasumce odabrana BeatBita, 1 posebni BeatBit, 1 dodatak, pozornicu od kocaka s prostorom za 3 BeatBita, upute i kolekcionarsku brošuru.
• Aplikacija LEGO VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck.
• Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet. Kompleti iz serije LEGO VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i zvijezde dok stvaraju i dijele vlastite muzikene spotove.
• LEGO dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958. LEGO dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 11 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina


Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Broj kockica 11
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!