Garancija kvalitete - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupovina
Katalog proizvoda

Garancija kvalitete

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantuju sigurnost internet kupovine i zadovoljstvo kupaca.
0001.jpg
 Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam stvarno trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na podrska@ekupi.ba. Kako biste uvijek bili informisani o akcijama, prijavite se na naš e-mail newsletter i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na mail će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.
0002.jpg
 Širok asortiman

Preko 260.000 proizvoda raspoređenih u kategorije, od elektronike i televizora preko fotoaparata, računara i notebooka pa do bijele tehnike, klima uređaja, telefona i mobitela. Kod nas možete naći i široku ponudu knjiga, sve za školu i ured,  igračke,  poklone za svakoga i svaku priliku, sport i dodatke prehrani. Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te garantujemo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.
0003.jpg
 Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednaki standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi. Uz sve to, jamčimo vam i zaštitu vaših osobnih podataka.
004.jpg
Različiti načini plaćanja

Omogućavamo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena je jednaka za sve načine plaćanja kao i dostavu do vrata. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, kreditnim karticama jednokratno ili do 36 rata, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.
0005.jpg
Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo do vaših vrata, u cijeloj BiH i to za samo 8KM po narudžbi bez obzira koliko imate artikala u košarici. Sami imate mogućnost odabira datuma kada želite da proizvod bude u vašim rukama.
0006.jpg
 Osobno/lično preuzimanje

Ako vam ne odgovara dostava do vrata postoji i mogućnost osobnog preuzimanja paketa u našem distributivnom centru u Vitezu. U tom slučaju štedite troškove dostave. Adresu i radno vrijeme osobnog preuzimanja možete pogledati ovdje.
0007.jpg
Dodatne usluge

Nudimo vam i mogućnost poklon pakiranja kao i odabir željenog datuma isporuke. Uz to, za pojedine kategorije proizvoda imate mogućnost koristiti dodatne usluge poput montaže klima uređaja, dostave auto guma u odabrani servis, PickUp & Return usluga prebacivanja vašeg uređaja na servis apsolutno besplatno, itd
0008.jpg
Mogućnost povrata robe

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka.
0009.jpg
Otvorena komunikacija s kupcima 

Svaki smo radni dan dostupni telefonski, putem e-maila podrska@ekupi.ba te na Online chatu i društvenoj mreži Facebook. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili  saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantujemo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Vaš eKupi tim!