text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Vivoactive 4S Srebreni sa svijetlosivim remenomID EK000346676

Garmin Vivoactive 4S Srebreni sa svijetlosivim remenomID: EK000346676

570,00 KM
Cijena
529,00 KM
GPS pametni sat manjih dimenzija napravljen za aktivan stil života Neprestano pratite svoje zdravlje s pomoću funkcija pulsnog oksimetra1 i senzora energije Body Battery™ te praćenjem disanja, mens...  Saznaj više

Dostavljamo već od 03.12.2021

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

GPS pametni sat manjih dimenzija napravljen za aktivan stil života Neprestano pratite svoje zdravlje s pomoću funkcija pulsnog oksimetra1 i senzora energije Body Battery™ te praćenjem disanja, menstrualnog ciklusa, stresa, sna, pulsa2, hidracije i drugih značajki Jednostavno preuzimajte pjesme na svoj sat, uključujući popise pjesama sa Spotify® ili Deezer računa te povežite slušalice (prodaju se zasebno) za slušanje glazbe bez telefona Snimajte sve načine kretanja uz više od 20 unaprijed učitanih GPS aplikacija i sportskih aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući jogu, trčanje, plivanje i još mnogo toga Nabavite animirane vježbe koje se jednostavno prate izravno na zaslonu svoga sata, uključujući vježbe za snagu, kardio, jogu i pilates Trajanje baterije: do 7 dana u načinu rada pametnog sata; do 5 sati u GPS i glazbenom načinu rada

GPS PAMETNI SAT MANJIH DIMENZIJA NAPRAVLJEN ZA VAŠ AKTIVNI STIL ŽIVOTA

Osluškujte svoje tijelo i oblikujte ga s pomoću pametnog sata koji sve to može pratiti i pomoći vam da dosegnete svoje ciljeve zdravlja i kondicije.

Ikona zdravstvene statistike

 

Ne postoji nešto poput previše zdravstvene statistike. Ne na ovom satu.

Ikona glazbe

 

Uputite se na vježbanje bez telefona i ponesite svoje pomno odabrane popise za reprodukciju sa sobom na zapešću.

Ikona sportskih aplikacija

 

Nikada vam neće ponestati načina za kretanje uz više od 20 prethodno instaliranih sportskih aplikacija.

Ikona animiranih vježbanja

 

Više nećete morati tražiti kako se izvodi duboki čučanj s utegom. Dobit ćete potpuna vježbanja s animacijama na svom zapešću.

Ikona usluge Garmin Pay

 

Ostavite novčanik kod kuće i plaćajte s pomoću sata.

Ikona baterije

 

Uz do 7 dana trajanja baterije bit ćete povezani sa svojim životom, a ne punjačem.

 

Pratite svoje zdravlje.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY®

Mjerite razine energije u organizmu tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Senzor pulsnog oksimetra1 mjeri zasićenost krvi kisikom tijekom dana i dok spavate kako bi ustanovio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

PRAĆENJE STRESA

Saznajte proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan. Podsjetnici za opuštanje čak će vas pozivati da obavite kratku aktivnost disanja kada osjetite da ste pod stresom.

PRAĆENJE MENSTRUALNOG CIKLUSA

Upotrijebite aplikaciju Garmin Connect za praćenje ciklusa, bilježenje fizičkih i emocionalnih simptoma te učenje o tjelovježbi i prehrani u svakoj fazi ciklusa. Dostupne su vam i informacije o praćenju ciklusa na zapešću.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojim navikama spavanja zahvaljujući analizi lagane, duboke i REM faze sna, kao i pulsnom oksimetru1 i podacima o disanju.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat neprekidno mjeri vaš puls2 i upozorit će vas ako bude previsok ili prenizak dok mirujete. Također mjeri vaš napor tijekom aktivnosti. Čak i pod vodom.

SVJESNO DISANJE

Kada se želite opustiti ili usredotočiti, možete započeti aktivnost disanja i ovaj će sat pratiti vaš stres i disanje kako biste bolje razumjeli kako dišete.

 

Za sve vaše načine kretanja.

ANIMIRANA VJEŽBANJA NA ZASLONU

Animirana vježbanja za kardio, snagu, jogu i pilates koja se lako prate isporučuju se sa satom, a možete i preuzeti dodatna s aplikacije Garmin Connect.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Pratite sve svoje načine kretanja uz više od 20 ugrađenih GPS aplikacija i sportskih aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje u bazenu, golf i još mnogo toga.

GARMIN TRENER

Nabavite osobnog trenera za trčanje na zapešću, besplatno, koji će vam pomoći trenirati za sljedeću 5K, 10K utrku ili polumaraton.

PRILAGOĐENA VJEŽBANJA

Stvorite vlastita vježbanja u aplikaciji Garmin Connect i preuzmite ih na sat.

 
 
 

Ostanite povezani.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android telefon.

GLAZBA

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s kompatibilnih računa za glazbu (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s bežičnim slušalicama (prodaju se odvojeno).

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda3.

GARMIN PAY

Preskočite redove čekanja u trgovini i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay4 kod obuhvaćenih davatelja usluge.

CONNECT IQ TRGOVINA

Učinite svoj sat jedinstvenim preuzimanjem aplikacija, widgeta, izgleda sata i drugih opcija. Jednostavno je i, još bolje, besplatno.

 
 

Napravljen za svakodnevno nošenje.

TRAJANJE BATERIJE

Ostanite dulje u pokretu s trajanjem baterije do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 5 h u GPS načinu rada s glazbom.

IZDRŽLJIV ZASLON

Uvijek uključena tehnologija Garmin Chroma Display zaslona čitljivog na sunčevoj svjetlosti smještena je ispod izdržljivog Corning® Gorilla® Glass 3 stakla.

VODOOTPORNOST

 

Tip proizvoda Sportski pametni satovi
Brand Garmin
Garancija 2 god
Senzori omogućen gps, glonass, galileo, garmin elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora), puls, kisik i aklimatizacija
Masa 50.5 g
Dubina 12.8 mm
Širina 45.1 mm
Visina 45.1 mm
Kapacitet baterije 0 mAh
Sučelje Bluetooth
Vrsta zaslona n/a
Vodootporan Da
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 7 dana
Rezolucija zaslona 260 x 260
NFC Da
Materijal (remen) silikon