text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisivač Roomba Combo i8 (i8178)ID EK000530236

iRobot robotski usisivač Roomba Combo i8 (i8178)ID: EK000530236

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
1.199,90 KM

Predstavljamo Vam novu seriju i8. Robot za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod r...  Saznaj više

Dostavljamo već od 06.08.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Predstavljamo Vam novu seriju i8. Robot za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ može učiniti jedno ili oboje. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela ovaj uređaj može podnijeti sve. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova. • WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
 • Sustav čišćenja: Kombinirani - usisavanje i pranje
 • Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27°
 • Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
 • Mokro čišćenje: Da
 • Dirt Detect®: Da
 • Filter: HEPA 13
 • Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
 • Navigacija: Imprint® Smart Mapping
 • Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
 • LED zaslon: Indikatori za greške DirtDetect I WiFi I Baterija
 • Pragovi: do 2 cm
 • Visina: 9,3 cm
 • Težina: 3,4 kg
 • Vrijeme rada: Cijeli kat, 10 katova
 • Vrijeme punjenja: do 3 sata
 • Baterija: Li-Ion


Sadržaj paketa:

 • 1 Roomba® Combo i8
 • 1 Home Base® stanica za punjenje
 • 1 posuda za ocjeđivanje
 • 1 zamjenjivi Combo spremnik
 • 2 krpe za čišćenje od mikrofibre
 • 1 dodatni filter
 • 1 dodatna bočna četka

Više od 30 godina znanja o robotici i stalnih inovacija

Poduzeće iRobot ima više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici s više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo po cijelom svijetu. Bilo da ste izabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobit će posebnu njegu koju trebaju.


Zamijeni i peri

Udvostručite čišćenje uz samo jedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove. Roomba Combo™ i8 može raditi kao usisavač za sve vrste podova ili kao usisavač + perač za tvrde podove jednostavnom promjenom četke. Umetnite priloženi Roomba Combo™ spremnik i vaš robot će otkriti kada je vrijeme za usisavanje i brisanje tvrdih podova pomoću tehnologije Imprint® Smart Mapping. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova.

Pobriše do 55m²

Roomba Combo™Bin možete napuniti vodom. Robotski usisavač Roomba Combo™ i8 dizajniran je tako da možete prilagoditi svoje čišćenje i pokriti više prostora kako biste dobili dodatni sjaj koji vam je potreban, kad god vam je potreban.

Candy

Sustav čišćenja u četiri razine

Novi Roomba Combo™ i8 robotski usisavač s 10x Power-Lifting Suction* uklanja prašinu i drugu prljavštinu s poda. Bočnom četkom za čišćenje čisti zidove i kutove i s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova, a s dvostrukim gumenim valjcima za sve vrste površina sprječava da se dlake i dlake kućnih ljubimaca zapetljaju oko valjaka i koristi sustav pranja koji održava podove sjajnima i čistima. Visoko učinkoviti filtri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona osiguravaju manje prašine čak i na namještaju. Ovo je robot kojeg možete koristiti za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ može učiniti jedno ili oboje. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela ovaj uređaj može podnijeti sve.

 

Candy

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Za inteligentno čišćenje, robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8 uči raspored vašeg doma kako bi stvorio Imprint® pametne karte. Koristi te karte za brisanje u urednim redovima i pamti gdje je stao kad je baterija bila slaba, uz pametno punjenje i nastavak za ponovno punjenje i početak ponovno tamo gdje je stao.

Sve što Vam je potrebno za brisanje i usisavanje

Robotski usisavač i perač podova Roomba Combo™ i8 koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Također možete zamijeniti fitilj, filtre i jastučiće. Dodali smo podložak protiv kapanja za perač podova na mjestu gdje se nalazi uređaj kada se ne koristi kako bismo izbjegli vlaženje poda.

“Roomba®, očisti mi kuhinju“

Ako uđete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola možete upotrijebiti aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta da kažete robotskom usisavaču Roomba Combo™ i8 da odmah usisava i obriše područje, i to zapravo i čini. * Radi s glasovnim asistentima Alexa, Google i Siri, tako da svom pomoćniku možete jednostavno reći što želite od Roombe*.

 

Candy

Čisti kada, gdje i kako želite

Kada odaberete iRobot, odabirete inovativne proizvode podržane snažnim operativnim sustavom. iRobot OS povezuje vaše proizvode s aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizirano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada nove značajke budu dostupne. Možete odrediti čiste zone i usmjeriti čišćenje kamo želite, a za one dijelove doma u kojima ne želite pranje jednostavno odredite „zone bez pranja“.

Vaša privatnost je naš prioritet

iRobot je predan najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru proteže se od fizičkog do virtualnog, koristeći samo najviše standarde sigurnosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke kako bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi najbolje što može.

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

 

Usporedba modela iRobota

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand iRobot
Garancija 2 god
Boja Crna
Vrijeme punjenja 3 h
Vrijeme rada 75 min
Kapacitet spremnika za prašinu 0.276 l
Kapacitet rezervoara za vodu 0.21 l
Baza za automatsko pražnjenje spremnika Ne
Mokro usisavanje Da
Mapiranje prostora Da
WiFI ugrađen Da
LED osvjetljenje Ne
Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca Ne
Visina 9.3 cm
Širina 34 cm
Dubina 34.2 cm
Neto težina 3.4 kg
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!