text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Mi robotski usisivač Mop 2 Pro+ BlackID EK000430340

Xiaomi Mi robotski usisivač Mop 2 Pro+ BlackID: EK000430340

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

899,00 KM

Cijena
719,90 KM

Wifi: Da | Mokro usisavanje: Da | Kapacitet baterije: 5200 mAh | Mapiranje prostora: Da | Zapremnina posude za prašinu: 550 ml |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 01.06.2023

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

VSLAM+TOF 3D tehnologija detekcije prepreka

Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro+ je opremljen TOF 3D tehnologijom koja se koristi u samovozećim vozilima. Sa dodanih 16 inteligentnih senzora, precizno mjeri razdaljine i čisti bez udaranja u predmete, usporavajući svaki put kada naiđe na prepreku kako bi izbegao sudar. Inteligentna navigacija sa VSLAM 3D simulira algoritam neuronske mreže, što rezultira boljim performansama mapiranja. Mogućnost mjerenja u realnom vremenu povećava tačnost planiranja rute i upravljanja mapama. Prednja kamera sa ToF tehnologijom i senzor visoke preciznosti vrše mjerenja i proračune kako bi proverili da li je prostor dovoljno veliki za usisivač.

Pametno upravljanje mapama i potpuna kontrola putem aplikacije

Putem automatskog prepoznavanja vašeg doma, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ prepoznaje sve detalje i razgraničava različite prostorije, omogućavajući vam da provjerite mape i upravljate njima sa svog telefona putem aplikacije Mi Home. Možete postaviti redoslijed čišćenja, označiti ključne oblasti, napraviti virtuelne zidove, očistiti samo određene prostorije itd.

Velika usisna snaga od 3000Pa

Japanski NIEDEC motor uz bočnu četku i okruglu četku visokih performansi obezbjeđuje izdržljivo i snažno usisavanje u četiri različita nivoa. Koristeći prilagođene alate za čišćenje, usisivač trenutno uklanja prašinu i prljavštinu skrivene u pukotinama poda. Xiaomi Robot usisivač Mop 2+ opremljen je veoma velikim kontejnerom za prašinu kapaciteta 550 ml.

5200mAh veliki kapacitet baterije

Ugrađena baterija od 5200 mAh može da radi do 180 minuta u standardnom režimu pri jednom punjenu. Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ dealan je za domove od oko 240m².

Performanse i preciznost

Pokretni usisni otvor velikog kalibra može čvrsto da prione na pod tokom rada. Zahvaljujući glavnoj četkici od veoma gustog vlakna od 0,1 mm i dvoslojnoj efikasnoj i prefinjenoj filtraciji, čišćenje je preciznije i efikasnije.

CortexTM-A53 čip visokih performansi

Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ sa četvorojezgarnim procesorom CortexTM-A53 i VSLAM algoritmom, za značajno poboljšanu računarsku sposobnost, bolje lociranje robota u realnom vremenu i bolje planiranu automatsku rutu čišćenja.

Elektronski kontrolisan rezervoar za vodu

Zahvaljujući inteligentnom, elektronski kontrolisanom rezervoaru za vodu kapaciteta 250 ml, automatski kontroliše količinu vode koja se koristi tokom brisanja. Što obezbjeđuje zaštićen, ravnomjerno očišćen pod bez curenja i kapanja. Sa jednim punim rezervoarom Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ može da obriše do oko 160m² poda.

3 nivoa kontrole vode

Da bi zadovoljio potrebe čišćenja različitih vrsta podova, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ ima 3 nivoa kontrole vode. Na taj način možete adekvatno reagovati na različite vrste mrlja, čineći mop preciznijim i efikasnijim.

Set profesionalnih senzora

Opremljen sa više pomoćnih senzora za pozicioniranje i detekciju kao što su dvostruki žiroskop, optički senzor protoka i senzor pada, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ dobija tačnije informacije o položaju i drži rutu podalje od prepreka.

 

Glavne karakteristike

  • Baterija 5200 mAh
  • Trajanje baterije do 180 min
  • Funkcije VSLAM + TOF 3D navigaciona tehnologija; Dvostruki žiroskop; 16 senzora; Automatski povratak u bazu i punjenje; Elektronski kontrolisan rezervoar za vodu; Google pomoćnik i Alex
  • Snaga usisavanja 3000Pa
  • Kapacitet kontejnera za prašinu 550ml
  • Prostor za čišćenje oko 240m²

Opšte karakteristike

  • Dimenzije 353 x 350 x 81,5 mm
  • Težina 3,7 kg
  • Dodatne informacije Upravljanje putem Mi Home aplikacije; Podržava OTA ažuriranja, Prelaženje prepreka do 20mm; 250ml kontejner za vodu; Tri režima rada: mop, usisavanje, mop i usisavanje
  • Originalni naziv Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU

 

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand Xiaomi
Garancija 1 god
Boja Crna