text.skipToContent text.skipToNavigation

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT N8ID EK000570785

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT N8ID: EK000570785

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje!

Cijena
929,00 KM

Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu  Saznaj više

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu

Uređaj DEEBOT N8 robotski je usisivač s funkcijom brisanja koji koristi tehnologiju OZMO™, zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. S najnovijom tehnologijom TrueMapping, stvara detaljnu i preciznu mapu svog okruženja.*

Pruža temeljitije rezultate čišćenja** zahvaljujući tehnologiji otkrivanja tepiha kojom se povećava usisna snaga na tepihu bez njegovog brisanja. Zahvaljujući kompatibilnosti s uređajima smart home, upravljanje robotom još je lakše i jednostavnije. Stanica za automatsko pražnjenje može se zasebno kupiti u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.

Kao robotski usisivač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisivač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijensko usisavanje mačjih ili psećih dlaka.

Funkcija automatskog punjenja
Neprekidno čišćenje
I duge staze za čišćenje nisu problem za N8. Ako je baterija skoro prazna, robotski usisivač automatski se vraća na svoju priključnu stanicu.

U trenutku kada je u potpunosti napunjen, nastavlja čistiti pod tamo gdje je stao. Stoga vam uređaj DEEBOT jamči nesmetano i temeljito čišćenje.
Kontrola aplikacijom
Možete koristiti aplikaciju za lakšu kontrolu svog robota u bilo kojoj situaciji te isplanirati vrijeme čišćenja ili provjeriti trenutno stanje čišćenja.

Moguće je istovremeno pohraniti do dvije mape te ih zasebno prilagoditi, primjerice funkcijom Virtual Boundary™, koja će ograničiti područje rada robotskog usisivača, ili možete postaviti pojedinačne zadaće čišćenja za određena područja.
Laserski senzori dToF
Lasersko skeniranje dToF (direct time of flight) tehnologija je detektiranja koja se koristi u zrakoplovnoj industriji. Omogućava uređaju DEEBOT N8 brže i preciznije skeniranje i mapiranje okoline te planiranje rute čišćenja.
Prostrani domovi posebice imaju koristi od njegove poboljšane radne učinkovitosti i detaljnog mapiranja čišćenja doma.

Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima

Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, sustav za održavanje tlaka optimizira učinkovitost robota i omogućava snažno usisavanje (do 2300 Pa), dok DEEBOT N8 ostaje zapanjujuće tih tijekom rada. Zajedno s najnovijom okretnom četkom i Max + načinom rada, čak se i ukorijenjena prašina otpušta i uklanja s tepiha.

Precizno planiranje puteva čišćenja

Kao tehnološki pionir, ECOVACS je lansirao lasersku tehnologiju mapiranja i navigacije poznatu kao TrueMapping, kao industriju prvu na području robota za kućanstvo. U nekoliko sekundi, DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape svoje okoline i sigurno kretanje po vašem domu. Ovaj pouzdani navigacijski koncept omogućuje učinkovito i temeljito čišćenje podova.

Usisavanje i brisanje jednim potezom

S OZMO™ sustavom brisanja DEEBOT N8+ istovremeno usisava i briše. Putem aplikacije možete podesiti četiri razine vode za različite potrebe i vrste podova. Spremnik za vodu je posebno dizajniran za velike površine kako ne bi prekidali postupak čišćenja zbog punjenja. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha DEEBOT prepoznaje tepihe i u skladu s tim reagira povećavanjem usisne snage ili izbjegavanjem tog područja tijekom brisanja.

Očistite svoj dom bilo kad i bilo gdje

Aplikaciju možete koristiti za praktično upravljanje robotom u bilo kojoj situaciji i zakazivanje vremena čišćenja ili provjeru trenutnog statusa čišćenja. Mogu se istovremeno pohraniti do dvije karte i pojedinačno prilagoditi - s funkcijama kao što je Virtual Boundary™, na primjer, koja ograničava radno područje robotskog usisivača - ili se mogu postaviti određena područja za pojedinačne zadatke čišćenja.


Specifikacije

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand Ecovacs
Garancija 2 god
Mokro usisavanje Da
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!