text.skipToContent text.skipToNavigation

Tesla klima uređaj TA53FFCL-1832IAID EK000430803

Tesla klima uređaj TA53FFCL-1832IAID: EK000430803

Kupite novi uređaj uz 5% dodatnog popusta i besplatnu dostavu u stan te odvoz vašeg starog uređaja! Više informacija pogledajte ovdje.

Cijena
1.199,00 KM
Tesla TA53FFCL-1832IA klima uređaj | | Namjena za prostor od: 36 do 50m2 | Rashladno sredstvo: R32 | Tip klime: Inverter | Energetska hlađenja: A++ | Energetska grijanja: A+ | WiFi: Ne  Saznaj više

Garancija: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Opustite su uz jednu produženu...garanciju.

Kupovinom bilo kojeg Tesla klima uređaja u periodu od 1. 4. do 31. 8. 2022, ostvarujete pravo na 3 osnovne i 2 dodatne godine garancije – ukupno čak 5 godina idealne sobne temperature!  

Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod na teslagiveaways.com/bs, najkasnije 30 dana od dana kupovine .


Napredna tehnologija u službi vaše željene temperature zraka! Oslonite se na Tesla Inverter AC jedinice sa eko rashladnim fluidima i mnoštvom korisnih funkcija.

Dozvolite nam da vam predstavimo naprednu tehnologiju u službi vaše željene sobne temperature: Tesla klima uređaji, inspirisani vašim svakodnevnim potrebama i omiljenim prostorima. Bez obzira na godišnje doba, Tesla AC jedinice će vam pružiti savršeno ugodnu atmosferu, omogućavajući vam da uživate u svakom trenutku sa ljudima koje volite.

Sa Teslom, klimatizacija postaje inovativna i intuitivna. Zahvaljujući senzoru temperature u daljinskom upravljaču, klima uređaj automatski prilagođava svoj radni status. Ova korisna funkcija nudi pametniji i lakši način održavanja optimalne sobne temperature.

Klima-uređaj je u mogućnosti da prati svoj rad i automatski identificira problematične ili neispravne dijelove. Ako se to dogodi, na displeju se pojavljuje kod greške, što održavanje čini lakšim i efikasnijim.

Pocinčani lim i šest slojeva premaza protiv hrđe osiguravaju da vanjska jedinica klima uređaja i dalje izgleda dobro kao nova, čak i nakon dužeg izlaganja sunčevoj svjetlosti i kiši.

Zaslon jedinice je pametno skriven unutar panela, zadržavajući jednostavan i elegantan izgled koji nadopunjuje vaš izbor dizajna interijera. LED displeju je lako pristupiti, ali je skriven za maksimalnu estetsku privlačnost.

Energetski razred A++/A+
Kapacitet BTU 18000
Tip rashladnog sredstva R32
Nivo buke 25 dB
Nazivni kapacitet hlađenja (KW) 5
Nazivni kapacitet grijanja (KW) 5.28
SEER 6.6
SCOP 4.08
Godišnja potrošnja – hlađenje (kWh/a) 272
Godišnja potrošnja – grijanje (kWh/a) 1236

Tip proizvoda Klime za dom
Garancija 3 god
Brand Tesla
Namjena klima prema prostoru od 51 do 75 m2
Energetski razred grijanja A+
Energetski razred hlađenja A++