text.skipToContent text.skipToNavigation

NOBO Konvektor TOP 1500W Termostat 2TeID EK000365093

NOBO Konvektor TOP 1500W Termostat 2TeID: EK000365093

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
419,00 KM

NOBO Konvektor TOP 1500W Termostat 2Te | Za prostore do 23 m² | Snaga: 1500 W | Termostat 2Te | Dimenzije(mm): ŠxV 102,5x40 |  Saznaj više

Dostavljamo već od 31.05.2024

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Svaki model konvektora NOBO TOP je kompaktnog i elegantnog dizajna , te kao takav može da bude montiran na zid na kojem zauzima veoma malo prostora. Takođe postoje i originalni NOBO točkići koji konvektoru daju pokretljivost i možete sa njim da uljepšate bilo koji dio vaše prostorije.Pomoću svog preciznog elektronskog termostat koji prepoznaje temperaturu 0,1 °C postiže se efikasno zagrijavanje i ušteda električne energije .

- Termostat: 5-30C
- Dimenzije: 40x102,5
- Zagrijava površinu: do 23 m2
- Boja: RAL 9016 Bijela
- Težina: 6kg

Nobo Top je radijator budućnosti, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i čistom, modernom, skandinavskom dizajnu.

Svi naši novi radijatori su ocenjeni IP24 standardom za kupatila (otporni na vodu). Lider su u industriji u stand-by potrošnji energije ispod 0.5W.

NOVA TEHNOLOŠKA PLATFORMA

SUPERIORNA TERMOSTAT TEHNOLOGIJA

KLASIČNA ELEGANCIJA

Nobo Top je zasnovan na najnovijoj Nobo tehnološkoj platformi koja postavlja standarde u budućnosti u sferi grijanja na struju, sa vrlo preciznim termostatima, energetski efikasnim rješenjima i opcionom eksternom kontrolom putem smart telefona ili tableta. Niz inovacija čine Nobo Top vrhunskom ponudom među radijatorima.

Nobo termostati su vrlo precizni i konzistentniji u odnosu na druge radijatore na različitim spoljašnjim temperaturama. Gde drugi radijatori imaju problema sa održavanjem stabilne temperature, Nobo radijator je u stanju da održi unutrašnju temperaturu zadatu od strane termostata, bez obzira na spoljašnje uslove. Rezultat je udobnije i ekonomičnije grjanje, prilagođeno vašim potrebama.

Nobo Top ima klasičan bijeli front od čelika sa glatkim linijama, koje mu daju moderan, vanvremenski izgled. Nobo Top odgovara bilo kom stilu enterijera i može se montirati na zid ili kao prenosivi radijator na točkiće. Poseduje vrhunske ventile, što znači da hladan vazduh prolazi kroz grijjač od dna i podiže se kao topao vazduh do vrha.

Tip proizvoda Konvektorske grijalice
Brand NOBO
Garancija 5 god
Snaga 1500 W
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!