text.skipToContent text.skipToNavigation

StylPro sauna za lice 4u1ID EK000540519

StylPro sauna za lice 4u1ID: EK000540519

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
109,90 KM

STYLPRO FACIAL STEAMER – FACE SPA 4U1 SAUNA Dodajte malo Spa užitka u vašu svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionskoj saunu za lice, koja djeluje po principu ispu&scar...  Saznaj više

Dostavljamo već od 11.03.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

STYLPRO FACIAL STEAMER – FACE SPA 4U1 SAUNA


Dodajte malo Spa užitka u vašu svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionskoj saunu za lice, koja djeluje po principu ispuštanja fine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira vašu kožu.
Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak. Možete biti vaša sauna za lice te ga koristiti kao uređaj za parenje lica, možete u tijelu uređaja zagrijati peškir za lice, te ga možete koristiti kao uređaj za ovlaživanje zraka i aromaterapiju.
Jednostavno napunite posudu za vodu destiliranom ili deioniziranom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u svom vlastitom Spa tretmanu u toplini doma.

Opcije korištenja:
SAUNA ZA LICE – namjestite posudu za vodu, zarotirajte prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru nakon otprilike 1 minute. Prije nego što približite lice uređaju za parenje provjerite rukom temperaturu pare kako bi izbjegli moguće opekline. Lice mora biti udaljeno od uređaja minimalno 25 cm. Usmjerite paru za lice u vrh brade kako bi para obuhvatila vaše cijelo lice. Nakon korištenja obavezno isključite uređaj.
UREĐAJ ZA GRIJANJE PEŠKIRA ZA LICE - Okrenite glavu uređaja suprotno od kazaljke na satu kako bi otključali poziciju. Odvojite glavu uređaja za parenje od tijela uređaja, te uredno presavijen peškir stavite u tijelo uređaja za na to predviđeno mjesto. Stavite glavu uređaja natrag na tijelo uređaja, zaključajte poziciju te uključite uređaj. Zarotirajte glavni prekidač na željenu funkciju grijanja peškira za lice. Ostavite peškir u uređaju 2 minute kako bi se zagrijao. Otključajte uređaj i izvadite peškir štipaljkama ili pincetom. Pričekajte da se peškir dovoljno ohladi prije nego ga stavite na lice.
AROMATERAPIJA - Dodajte par kapi esencijalnog ulja u dozator – čašicu za mjerenje. Položite dozator u tijelo uređaja za parenje i zarotirajte do zaključane pozicije. Pričekajte da se pojavi plavo svijetlo oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm dalje od nosnica.
OVLAŽIVAČ PROSTORA – napunite posudu za vodu. Zarotirajte glavni prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru sljedećih 40 minuta kako bi ovlažio zrak u prostoriji.
Očistite uređaj za parenje jednom nedjeljno prateći instrukcije koje ste dobili u korisničkom priručniku.
Nemojte uređaj čistiti sredstvima za čišćenje i sapunima, niti direktno dodavati tečnosti u glavu uređaja.


Tip proizvoda Pribor za njegu kože
Brand StylPro
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!