text.skipToContent text.skipToNavigation

BRAUN aparat za šišanje HC5010IDEK000354022

BRAUN aparat za šišanje HC5010ID:EK000354022

Cijena
97,00 KM
BRAUN aparat za šišanje HC5010 Vrhunsko šišanje iz Braun-a - izuzetno oštra i sigurna sječiva za visoke preformanse.9 podešavanja dužina: 1 pametni nastavak za ≻aro...  Saznaj više

Dostavljamo već od 03.11.2021

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

BRAUN aparat za šišanje HC5010

Vrhunsko šišanje iz Braun-a - izuzetno oštra i sigurna sječiva za visoke preformanse.9 podešavanja dužina: 1 pametni nastavak za šišanje sa odabirom do 8 dužina. Dodatno, opcija šišanja kose na kratko kada se uređaj koristi bez češlja.Oštre oštrice za savršene frizure.DualBattery omogućava kontinuirano napajanje za savršeno ujednačeno šišanje.SafetyLock - zaključava uređaj i pamti posljednje korišten sistem.U potpunosti periv za lako čišćenje.


1 češalj za 9 preciznih podešavanja dužina
Pametni nastavak daje mogućnost da prilagodite svoj izgled bilo kom stilu kose koji želite. Sa ukupno 9 podešavanja dužina, imaćete fleksibilnost da kreirate novi stil za svaku priliku. Pametni nastavak ima 8 dužina (3-24mm), dok podešavanje za najkraći stil kose možete dobiti bez nastavka.


Oštre oštrice za savršenu frizuru
Oštrice Braun HairClipper-a su dizajnirane da večno sačuvaju oštrinu, obezbedjujući preciznost visokih preformansi, što vam daje mogućnost da ostvarite svoj stil. Ovim izuzetno oštrim i nerdjajućim elementima duga ili gusta kosa ne predstavlja izazov.


Žična i bežična upotreba
Braun Hair Clipper napaja dvojni sistem. Dve Ni-MH baterije su potpuno napunjene za 8 sati, što daje mogućnost za 50min bežičnog rada.

Tip proizvoda Aparati za šišanje
Garancija 2 god
Brand Braun