text.skipToContent text.skipToNavigation

SMART TRIKE tricikl Sfold 7 u 1, 857085 - urban crniID EK000443725

SMART TRIKE tricikl Sfold 7 u 1, 857085 - urban crniID: EK000443725

Cijena
568,00 KM

SMART TRIKE tricikl Sfold Uzrast: 9 - 36 mjeseci Maksimalno opterećenje: 17 kg 7 u 1  Saznaj više

Dostavljamo već od 11.10.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Opis proizvoda

Predstavljamo STR7, kompaktan sklopivi tricikl Smart Trike s certifikatom za kolica. Idealan za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. Jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje. Dizajniran da raste s djetetom u dobi od 6 do 36 mjeseci.

Patentirani sustav One Touch Steering® omogućava roditeljima da bez problema upravljaju triciklom. Dodirom upravljačke ručke usmjeravate tricikl u željenom smjeru vožnje.

Sigurnost – pruža bezbrižnu, udobnu vožnju za roditelje i za dijete. Sistem kočenja je pod nadzorom roditelja, prilagodljiv sigurnosni pojas u 5 točaka i podstavljena sigurnosna ogradica za dijete.

Praktično za roditelje i zabava za djecu! Ovaj tricikl 7 u 1 ima 7 stupnjeva i tako raste s vašim djetetom. Od tricikla s potpuno roditeljskim upravljanjem do tricikla kojim upravlja dijete. Pomaže vašem djetetu da razvije motoričke sposobnosti, sigurnost i ravnotežu na putu za samostalnu vožnju.

Djeca mogu naučiti upravljati i okretati pedale kada roditelji imaju kontrolu. Kad je vaše dijete dovoljno veliko, možete uživati u funkciji odabira kontrole tricikla. Gumb za upravljanje prednjim kotačem omogućava roditeljima da lako prebace kontrolu nad djetetom i natrag na roditeljski nadzor.

  • Faza 1: Kompaktno sklopljen. Lako se presavija, može se voziti s ispruženom ručicom, radi lakšeg transporta.
  • Faza 2 (6M +): Prva vožnja. Nagnuto sjedalo omogućuje vam da se udobno odmarate za vrijeme vožnje. Noge udobno odmara na naslonu za noge.
  • Faza 3 (9M +): Ugodno i zabavno. Dijete uživa dok udobno sjedi uspravno, s krovićem koji se može sklopiti, sigurnosnim pojasom u 5 točaka, sigurnosnom ogradicom i naslonom za noge za bebe.
  • Faza 4 (12M +): podrška. Uklonite naslon za noge za bebe i namjestite oslonac za stopala za malu djecu koji djetetu omogućuje da sjedi uspravnije.
  • Faza 5 (18M +): Razvijanje vještina. Uklonite krović i gledajte kako dijete razvija ravnotežu i sigurnost dok uživa u zabavnoj vožnji.
  • Faza 6 (24M +): Učenje okretanja pedala. Preklopite naslon za noge, uklonite sigurnosnu ogradicu, instalirajte pedale i pomoću upravljačkog gumba prebacite između roditeljskog nadzora i kontrolnog položaja djeteta. Razvijanje motoričkih sposobnosti dok dijete uči voziti.
  • Faza 7 (30-36M +): potiče neovisnost. Preklopite ručicu upravljača. Visoki naslon za leđa i pojas u 5 točaka pružaju sigurnost djetetu dok vozi tricikl i postaje malo istraživač.

    Maksimalna težina djeteta: 17 kg.

Tip proizvoda Tricikli
Brand Smart Trike