text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship 43114ID EK000497870

LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship 43114ID: EK000497870

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

178,00 KM

Cijena
148,50 KM

Režiraj spot i glumi u njemu uz komplet LEGO VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 3 lika nastupaju na brodu. Okreći glave, zvučnike i svjetla model...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Režiraj spot i glumi u njemu uz komplet LEGO VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 3 lika nastupaju na brodu. Okreći glave, zvučnike i svjetla modela da bi se u spotu pojavile različite scene. Podijeli spotove na društvenoj mreži sigurnoj za djecu. A onda pogledaj prostor iza pozornice modela!• Potaknite djecu da režiraju kreativne muzikene spotove i glume u njima u kompletu LEGO VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114). Sadrži 3 figurice s dodacima, 14 nasumce odabranih BeatBita i 3 posebna BeatBita.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO VIDIYO™ pa skenirajte figurice i BeatBite za posebne efekte. Skenirajte model i stvorite digitalnu pozornicu u obliku gusarskog broda na kojoj likovi mogu nastupati u spotovima.
• Skenirajte BeatBite u aplikaciji da otključate posebne efekte za koncerte punk-rocka, kao što je onaj u kojem likovi daskaju na morskom psu ili uz koji gusari plešu.
• Djeca će rado mijenjati prave LEGO modele da vide kako se mijenjaju scene u spotovima, mogu zamijeniti dekoracije s lubanjama za glavu morskog psa ili zvučnike u obliku škrinje s blagom u topove.
• Zabavno muzikeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 8 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka ujedno je i sjajan blagdanski poklon za svu djecu koja vole muzikene igračke, ples i nastupe.
• Model gusarskog broda visok je više od 19 cm, dug 24 cm, a širok 18 cm.
• Aplikacija LEGO VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• U kompletima LEGO VIDIYO™ djeca dobivaju novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice posaju redatelji, producenti i muzikene zvijezde te stvaraju i dijele muzikene spotove.
• LEGO dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 615 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Broj kockica 615
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!