text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Yoshijeva sjajna šuma – proširena staza 71428ID EK000580005

LEGO Super Mario Yoshijeva sjajna šuma – proširena staza 71428ID: EK000580005

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

33,95 KM

Cijena
26,95 KM

Pridruži se Pink Yoshiju i Yellow Yoshiju na pikniku u šumi! Beri jabuke sa stabla, stavi ih u košaru i brini o elementu Yoshi’s Egg. Skoči na akcijsku oznaku interaktivnom f...  Saznaj više

Dostavljamo već od 24.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pridruži se Pink Yoshiju i Yellow Yoshiju na pikniku u šumi! Beri jabuke sa stabla, stavi ih u košaru i brini o elementu Yoshi’s Egg. Skoči na akcijsku oznaku interaktivnom figurom LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach™ (nisu dio kompleta)da osvojiš digitalno jaje i njiši figuru kao bebu da se izlegne mladi Yoshi. Povedi malog digitalnog Yoshija u pustolovinu.

Zabavna igra pretvaranja s Yoshijem može početi u sjajnoj šumi igračkom za slaganje iz linije LEGO® Super Mario™ (71428) za djecu dobi 6+. Fora poslastica za bilo koji dan ili poklon za zaljubljenike u videoigre dolazi s figurama Pink Yoshija i Yellow Yoshija iz linije LEGO Super Mario te šumom od kocaka u kojoj su stablo jabuke i element Yoshi‘s Egg. Pomozite Yoshijima u berbi jabuka sa stabla, njihovim smještanjem u košaru i brinite o elementu Yoshi‘s Egg.


Za interaktivnu igru dodajte figuru LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach™ iz jednog od kompleta LEGO Super Mario Početna staza (71360, 71387 ili 71403 – prodaju se zasebno). Kada interaktivna figura skoči na akcijsku oznaku, na digitalnom zaslonu pojavljuje se jaje. Njišite interaktivnu figuru kao bebu dok se mali Yoshi ne izlegne iz digitalnog jajeta i pogledajte koji se Yoshi pojavio na zaslonu na trbuhu figure. Zatim skočite i okrenite se da pokrenete Yoshijev glas.


Upute za slaganje ove proširene staze dostupne su u aplikaciji LEGO Super Mario, u kojoj ćete pronaći i ideje za različite načine slaganja i igre.

 

Set sadrži: 107 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Dobna Granica 6+
Broj kockica 107
Namijenjeno za Uniseks
Tema Super Mario
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!