text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Rocket i mali Groot 76282ID EK000579996

LEGO Super Heroes Rocket i mali Groot 76282ID: EK000579996

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

173,90 KM

Cijena
136,90 KM

Prikaži akciju i pustolovine Čuvara galaksije kuće Marvel Studios u društvu Rocketa i malog Groota! Simpatični odmetnik Rocket pomiče se, okreće i prevrće dok iz pucača na opruge i pu&sca...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Prikaži akciju i pustolovine Čuvara galaksije kuće Marvel Studios u društvu Rocketa i malog Groota! Simpatični odmetnik Rocket pomiče se, okreće i prevrće dok iz pucača na opruge i puške puca na sve i svakog tko mu se nađe na putu. Poveo je i svognajboljeg prijatelja malog Groota!

Akcija iz Marvelovih filmova prelazi na novu razinu u kompletu LEGO® Marvel Rocket i mali Groot (76282). Složiva igračka za dječake i djevojčice dobi 10+ ima zglobove, autentične detalje i visoka je više od 22 cm. Akcijska figura nije samo dječja igračka za slaganje nego i realistična replika legendarnog lika iz filma Čuvari galaksije kuće Marvel Studios.


Pomični, složivi model dočarava buntovan duh junaka kao i njegovu ljubav prema oružju. Svi zglobovi (osim laktova) mogu se pomicati za najviše mogućnosti igre i izlaganja. Lik drži pucač na opruge i pušku. Na ramenima je njegov slatki prijatelj, mali Groot. Ako tražite popularne složive igračke za male superjunake, LEGO Marvel Rocket i mali Groot savršen je izbor za djecu koja vole pokazivati superjunački stil. Ako žele i digitalnu zabavu, graditelji mogu približavati i okretati 3D modele te pratiti napredak u zabavnoj, intuitivnoj aplikaciji LEGO Builder.

 

Set sadrži: 566 dijelova
Preporučena dob: 10+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Heroes
Dobna Granica 10+
Broj kockica 566
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Heroes
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!