text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars TM Crimson Firehawk™ 75384ID EK000579931

LEGO Star Wars TM Crimson Firehawk™ 75384ID: EK000579931

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

160,90 KM

Cijena
126,50 KM

Udruži se s Nash Durango, Nubsom i droidom RJ-83 u Star Wars: Pustolovinama mladog Jedija! Nashinim kliještima pripremi Crimson Firehawk i kreni u sljedeću misiju. Uskoči u kabinu i odlet...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Udruži se s Nash Durango, Nubsom i droidom RJ-83 u Star Wars: Pustolovinama mladog Jedija! Nashinim kliještima pripremi Crimson Firehawk i kreni u sljedeću misiju. Uskoči u kabinu i odleti na drugi planet. Kada sletiš, izvezi jurnik iz svemirskog broda i počni istraživati. Možda pronađeš skriveno blago!

Uvedite predškolsku djecu dobi 4+ u svijet slaganja i igre LEGO® Star Wars™ ovim početničkim kompletom sa svemirskim brodom Crimson Firehawk iz serije Star Wars: Pustolovine mladog Jedija. Ima početničku bazu kako bi mladi graditelji mogli sigurno početi slagati te prostor za sva 3 lika iz Ratova zvijezda (LEGO figurice Nash Durango i Nubsa te LEGO figura droida RJ-83) u kabini. U kompletu su i složivi model jurnika iz Ratova zvijezda koji stane u svemirski brod te mali model tržnice za kreativnu igru.

Jednostavne slikovne upute odlične su za djecu koja tek uče čitati. Za još digitalne zabave djeca mogu pregledavati model dok ga slažu u aplikaciji LEGO Builder s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje (možda uz malo pomoći odrasle osobe ili starijeg brata ili sestre).

Kolekcionarska igračka za slaganje može biti LEGO poklonza obožavatelje serijeStar Wars: Pustolovine mladog Jedija, a usto se i dobro kombinira s kompletom Hram Jedija na Tenoou (75358, prodaje se zasebno).

 

Set sadrži: 136 dijelova
Preporučena dob: 4+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Dobna Granica 4+
Broj kockica 136
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!