text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 75353 LEGO Star Wars Diorama potjere na jurnicima na Endoru™ID EK000566438

LEGO 75353 LEGO Star Wars Diorama potjere na jurnicima na Endoru™ID: EK000566438

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

253,95 KM

Cijena
187,95 KM

Sastavite dinamičan prikaz potjere princeze Leije i Lukea Skywalkera za izviđačkim vojnikom na šumskom mjesecu Endora. Sastavite šumu od složivih stabala i novih e...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 22.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Sastavite dinamičan prikaz potjere princeze Leije i Lukea Skywalkera za izviđačkim vojnikom na šumskom mjesecu Endora. Sastavite šumu od složivih stabala i novih elemenata paprati iz svibnja 2023. Izložite jurnike pod kutom, kao da jure između stabala. Dodajte pločicu za 40. godišnjicu filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija da upotpunite nostalgični ukras.

Dočarajte dinamičnost uzbudljivog prizora iz filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija u kompletu LEGO® Star Wars™ Diorama potjere na jurnicima na Endoru™ (75353). Dolazi s 3 LEGO figurice (princeza Leia, Luke Skywalker i izviđački vojnik), 2 jurnika s prozirnim elementima koja možete postaviti pod kutom kao da lete kroz šume Endora, 2 složiva stabla i nove elemente paprati iz svibnja 2023. Upotpunite model za slaganje i izlaganje pločicom s riječima Lukea Skywalkera („Quick! Jam their comlinks. Center switch!) i pločicom s logotipom za 40. godišnjicu filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija.

Galaktika kreativnih pustolovina Komplet je dio kolekcije LEGO Star Wars za odrasle, u kojoj su i druge složive diorame s nezaboravnim prizorima, i odličan je dar za vas ili drugog odraslog obožavatelja Ratova zvijezda. LEGO Builder U aplikaciji LEGO Builder dobivate praktičan način da spremite upute za slaganje i pratite napredak, a dostupni su vam i alati za približavanje i okretanje trodimenzionalnih modela.

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Broj kockica 608
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!