text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 75352 LEGO Star Wars Diorama prijestolne dvorane caraID EK000566550

LEGO 75352 LEGO Star Wars Diorama prijestolne dvorane caraID: EK000566550

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

303,95 KM

Cijena
224,95 KM

Prizovite Silu da vam pomogne uprizoriti ključni dvoboj svjetlosnim mačevima iz filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija. Sastavite prijestolnu dvoranu cara s prozorom Zvijezde sm...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 20.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Prizovite Silu da vam pomogne uprizoriti ključni dvoboj svjetlosnim mačevima iz filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija. Sastavite prijestolnu dvoranu cara s prozorom Zvijezde smrti i okretnim prijestoljem. Darth Vader i Luke Skywalker imaju svjetlosne mačeve, a car Palpatine sithske munje za još više napetosti. Završni detalj ovog epskog ukrasa pločica je za obilježavanje 40. godišnjice filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija.

Proživite dramatičnu završnu borbu iz klasične trilogije Ratovi zvijezda™ u kompletu Diorama prijestolne dvorane cara (75352). Pun je autentičnih detalja, kao što je prozor Zvijezde smrti dizajniran posebno za ovaj komplet te okretno postolje cara Palpatinea. Dočarajte napetost LEGO® figuricama Dartha Vadera i Lukea Skywalkera sa svjetlosnim mačevima te cara Palpatinea s dvjema sithskim munjama. Komplet za slaganje i izlaganje upotpunjuju pločica sa slavnim Lukeovim citatom („I am Jedi, like my father before me”.) i pločica s logotipom za 40. godišnjicu filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija.

Puna galaktika radosti Komplet je dio kolekcije LEGO Star Wars za odrasle, u kojoj su i druge složive diorame s legendarnim prizorima, i sjajan je dar za vas ili drugog odraslog obožavatelja Ratova zvijezda. LEGO Builder U aplikaciji LEGO Builder jednostavno je organizirati upute i doći do njih. Približavajte i okrećite trodimenzionalne modele, spremajte komplete i pratite napredak u aplikaciji.

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Broj kockica 807
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!