text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Sonic Shadow the Hedgehog u bijegu 76995ID EK000579998

LEGO Sonic Shadow the Hedgehog u bijegu 76995ID: EK000579998

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

61,90 KM

Cijena
51,90 KM

Pomozi Shadowu da pobjegne iz komore u laboratoriju! Motociklom prejuri preko barikade prije nego što se zatvori. Pazi, Badnik RhinoBot ti je za petama! Suoči se s RhinoBotom i provjeri j...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pomozi Shadowu da pobjegne iz komore u laboratoriju! Motociklom prejuri preko barikade prije nego što se zatvori. Pazi, Badnik RhinoBot ti je za petama! Suoči se s RhinoBotom i provjeri je li uništen, a onda iskoristi višak prostora da pobjegneš. Gle, i Clucky je uspio pobjeći. Čeka te još pustolovina i zabave!

Obožavatelj Shadowa the Hedgehoga i djeca od 8 godina i starija mogu smisliti bezbroj priča uz komplet igračaka LEGO® Sonic the Hedgehog™ i pomoći Shadowu the Hedgehogu u bijegu (76995). Djeca će pronaći inspiraciju u omiljenim likovima iz videoigre i zamišljati uzbudljive doživljaje dok slažu komplet, a onda pomažu Shadowu da pobjegne iz komore u laboratoriju i jure motociklom kroz padajuću barikadu, a onda uništavaju Badnika RhinoBota (koji oslobađa Cluckyja) i bježe.


Komplet je pun mogućnosti za igru koje će potaknuti na pripovijedanje. Djeca mogu zamisliti zabavne načine borbe Shadowa protiv RhinoBota prije bijega na motociklu.


Brzinska akcijska zabava kombinira se s kreativnim načinima igre igračkama LEGO Sonic the Hedgehog™ za djecu. Dječaci, djevojčice i obožavatelji Blue Blura uživat će u slaganju inspirativnih prizora s 3 omiljene akcijske figure iz igre Sonic. Djeca mogu i krenuti u jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja u aplikaciji LEGO Builder, u kojoj mogu približavati i okretati trodimenzionalne modele, spremati komplete i pratiti napredak.

 

Set sadrži: 196 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO Sonic
Dobna Granica 8+
Broj kockica 196
Namijenjeno za Dječake
Tema Sonic the Hedgehog
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!