text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Arinov borbeni robot 71804ID EK000579959

LEGO Ninjago Arinov borbeni robot 71804ID: EK000579959

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

42,90 KM

Cijena
37,50 KM

Udruži se s Arinom i njegovim odličnim robotom dok se bore protiv zlog vuka ratnika! Uskoči u kabinu robota s velikim mačem i okretnom oštricom, ali pazi, vuk ratnik može poletjeti u snaž...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Udruži se s Arinom i njegovim odličnim robotom dok se bore protiv zlog vuka ratnika! Uskoči u kabinu robota s velikim mačem i okretnom oštricom, ali pazi, vuk ratnik može poletjeti u snažnoj letjelici i ispaliti disk na tebe. Trebaš uzeti čarobni malj iz kristalne špilje i spriječiti vojsku vukova u pokušaju preuzimanja vlasti. Hoćeš li uspjeti?!

Djeca dobi 4+ uče slagati uz igračku s ninjom Arinov borbeni robot (71804) dok s junacima ninjama pokušavaju spasiti zmajske prijatelje. Akcijska igračka za igru pretvaranja dolazi s dojmljivom figurom robota koja će nadahnuti djecu da uprizore uzbudljive pustolovine iz 2. sezone televizijske serije NINJAGO® Dragons Rising.


LEGO® komplet sadržava 2 figurice: Arina s katanama i vuka ratnika s mačem. Arin stane u pomičnu figuru robota, koja zamahuje velikim mačem i okretnom lopaticom, a vuk ratnik može letjeti u letjelici s pomičnim krilima, bacačem diskova i 2 koplja. U kompletu su i kristalna špilja od kocaka u kojoj je magični malj te spremište oružja sa zlatnom katanom i mačem.


Igračka s ninjom osmišljena je tako da bude zabavna djeci dobi 4+ koja tek otkrivaju užitak slaganja LEGO kocaka. Komplet ima početničku kocku, djelomično sastavljenu bazu na kojoj djeca mogu brzo i sigurno slagati.

 

Set sadrži: 104 dijelova
Preporučena dob: 4+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Dobna Granica 4+
Broj kockica 104
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!