text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 71791 LEGO Ninjago Trkaći auto moćnog zmajskog Zanea za spinjitzuID EK000566601

LEGO 71791 LEGO Ninjago Trkaći auto moćnog zmajskog Zanea za spinjitzuID: EK000566601

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Visa Inspire i Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke - Dodatnih 15% popusta na cijeli asortiman! Pogodnost važi do 23.06.2024. ili za prvih 150 kupovina.

104,95 KM

Cijena
78,95 KM

-15% uz INTESA VISA

Cijena za Visa Inspire i Visa Platinum kartice Intesa Sanpaolo Banke:
67,10 KM
Uskoči u trkaći auto moćnog zmajskog Zanea za spinjitzu i suprotstavi se zlim lovcima na zmajeve! Gurni spojler auta prema dolje da aktiviraš njegovu zmajsku moć, a onda ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 28.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Uskoči u trkaći auto moćnog zmajskog Zanea za spinjitzu i suprotstavi se zlim lovcima na zmajeve! Gurni spojler auta prema dolje da aktiviraš njegovu zmajsku moć, a onda gledaj kako pomiče elemente zmajske moći i pokreni napad vrtnje. Ali pazi, zapovjednik carskih čuvara i lovac carske kandže jure na lebdjelicama. Budućnost novog svijeta NINJAGO® ovisi o tebi!

Obožavatelji ninja dobi 7+ uživat će u glumi prizora iz televizijske serije NINJAGO® Dragons Rising dosad neviđenom funkcijom vrtnje na trkaćem autu moćnog zmajskog Zanea za spinjitzu (71791). Kada gurnu stražnji spojler prema dolje, stražnji kotači automobila dižu se i on se pomiče na elementima zmajske moći kako bi se ninje mogle suprotstaviti zlim lovcima na zmajeve. 

Komplet igračaka s automobilom ninja sadrži 4 figurice: ninja ratnike Zanea i Colea naoružane dvjema katanama svaki, zapovjednika carskih čuvara i lovca carske kandže te imperijskog droida. Zapovjednik carskih čuvara ima carski mač, lovac carske kandže ima električni štap, a obojica se mogu kretati na fora lebdjelicama. Tu su 2 elementa zmajske moći, a djeca mogu prikupiti još 4 u drugim bojama u drugim kompletima NINJAGO. Aplikacija LEGO® Builder Neka aplikacija LEGO Builder povede vas i vaše dijete u jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja. Približavajte i okrećite trodimenzionalne modele, spremajte komplete i pratite napredak.

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Broj kockica 307
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!