text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Trgovački centar u Heartlake Cityju 42604ID EK000579999

LEGO Friends Trgovački centar u Heartlake Cityju 42604ID: EK000579999

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

347,90 KM

Cijena
268,50 KM

Čeka te zabava u novom trgovačkom centru u Heartlake Cityju! Pridruži se Liann, Novi i Aliyi dok istražuju. Obožavaju se voziti pokretnim stepenicama između katova. Trgovine su pune kozmetičkih ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Čeka te zabava u novom trgovačkom centru u Heartlake Cityju! Pridruži se Liann, Novi i Aliyi dok istražuju. Obožavaju se voziti pokretnim stepenicama između katova. Trgovine su pune kozmetičkih proizvoda, igračaka, videoigara, cvijeća i opreme za aktivnosti u prirodi, pa svatko može pronaći nešto za sebe. Kada prijateljice ogladne, mogu pojesti nešto u restoranu specijaliziranom za tjesteninu, a onda posjetiti štand sa sladoledom. Kupovina je baš zabavna!

Potaknite djecu od 8 godina i stariju da smisle maštovite priče o kupovini u kompletu za igru LEGO® Friends Trgovački centar u Heartlake Cityju (42604). U kompletu dolazi 7 likova koji potiču na igru pretvaranja i pomažu u razvoju socijalnih vještina djece.


Djeca će otkriti mnogo detalja dok slažu 3 razine trgovačkog centra s prodavnicama kozmetičkih proizvoda, igračaka, videoigara, cvijeća i opreme za aktivnosti u prirodi. No slaganje je tek početak! Paket za slaganje pun je elemenata koji će potaknuti na smišljanje priča o prijateljstvu dok djeca pomažu likovima u istraživanju trgovina i biranju proizvoda koje će kupiti.


U kompletu dolazi trgovački centar s realističnim detaljima koji će oduševiti mlade kupce, kao što su restoran specijaliziran za tjesteninu, štand sa sladoledom, bankomat, vodopad i jezerce. Djeca mogu okrenuti ručku za pokretne stepenice koje će prevesti likove s jednog kata na drugi. Trgovački centar odlično će se uklopiti u svaku dječju sobu. Okrenite ga i vidjet ćete detalje unutrašnjosti kojima je lako pristupiti kako bi djeca uživala u igri modelom.

 

Set sadrži: 1237 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO Friends
Dobna Granica 8+
Broj kockica 1237
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!