text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Disney Princess Bounov čamac 43185ID EK000497366

LEGO Disney Princess Bounov čamac 43185ID: EK000497366

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

134,00 KM

Cijena
112,50 KM

Obožavatelji Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj obožavat će i komplet LEGO ǀ Disney Bounov čamac (43185). Sjajni komplet sadrži veliki čamac i 2 manja modela koji potiču na kreativnu igru...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Obožavatelji Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj obožavat će i komplet LEGO ǀ Disney Bounov čamac (43185).
Sjajni komplet sadrži veliki čamac i 2 manja modela koji potiču na kreativnu igru pretvaranja.
U kompletu dolaze tiskane upute za slaganje i digitalni priručnik Instructions PLUS!
Uz vođeni proces slaganja u aplikaciji LEGO Building Instructions čak se i mladi graditelji mogu osjećati kao pravi majstori... Sjajno!
Komplet sadrži čamac s mnogo detalja te velikim i malim ukrasima u obliku škampa, raznobojnom platformom, veslom i vratima u podu te dok na kojem je mala tržnica, manji čamac za ongije i mnogo elemenata i pokretača igre.
Komplet oživljava dječja mašta. Sadrži lutkice Sisu u ljudskom obliku i Bouna te 3 LEGO figure ongija.
Savršen je poklon za djecu koja žele pratiti najnoviju modu, potiče razvoj kreativnosti i vještina igre uloga kroz glumu scena iz filma ili smišljanje novih.
Zaplovi s Disneyjevom Sisu u ljudskom obliku! Pametni Boun upravlja čamcem koji je ujedno i restoran na vodi i vozilo za bijeg. Ulovi škampe dok ongiji tovare banane za prodaju na svoj mali čamac. Ongiji su dijelom majmuni, dijelom somovi i njih su trojica uvijek spremni na akciju. Zaveži čamac za dok i kreni u kupnju. Kada se vratiš, provjeri što je ispod vrata na podu čamca. Spremni za pustolovine?

• Potaknite maštu obožavatelja Disneyja uzbudljivim kompletom LEGO ǀ Disney Bounov čamac (43185). Zabavni je komplet pun elemenata i dodataka, pa potiče na kreativnu igru pretvaranja.
• Komplet je temeljen na Disneyjevu filmu Raya i posljednji zmaj, sadrži veliki čamac za lov na škampe, manji čamac i dok te lutkice Sisu u ljudskom obliku i Bouna i 3 LEGO figure ongija.
• Komplet sadrži 3 modela uz koje će dječja mašta dobiti krila, a usto su i sjajni dodaci svim drugim kompletima iz serije LEGO ǀ Disney Raya i posljednji zmaj koje djeca imaju za proširenje igre.
• Savršen je dar za dječake i djevojčice od 6 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Obožavatelji Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj obradovat će se kompletu s praktičnim modelima za slaganje koji potiču na maštovitu igru pretvaranja.
• Bounov čamac pun je vrhunskih detalja, visok je više od 13 cm, dug 28 cm, a širok 8 cm. Dizajniran je tako da potakne maštu tijekom slaganja i igre, koliko god puta djeca žele.
• Istaknite se! Jedinstveni se komplet može kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO ǀ Disney, pa potaknuti dječju maštu na zabavne načine. Usto je i fora poklon o kojem će svi govoriti.
• Tiskane su upute sjajne, ali digitalni priručnik Instructions PLUS još je SJAJNIJI! Uz pomoć aplikacije LEGO Building Instructions čak i mlađi graditelji mogu približiti i vizualizirati modele dok ih slažu.
• Neka se djeca udube u maštu i pustolovine iz Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj u kreativnom kompletu iz serije LEGO ǀ Disney. Djeca mogu glumiti uzbudljive avanture iz filma.
• LEGO elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 247 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Disney
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Broj kockica 247
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Disney Princess
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!