text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Vozić s brojevima – nauči brojiti 10954ID EK000475167

LEGO DUPLO Vozić s brojevima – nauči brojiti 10954ID: EK000475167

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

69,90 KM

Cijena
35,90 KM

Pronađite novu, šarenu verziju nevjerojatno popularnog LEGO DUPLO® vozića s brojevima! Mališani mogu stavljati kocke s brojevima na njega i skidati ih, slagati ih po pravom redoslijedu ili izgradit...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 03.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pronađite novu, šarenu verziju nevjerojatno popularnog LEGO DUPLO® vozića s brojevima! Mališani mogu stavljati kocke s brojevima na njega i skidati ih, slagati ih po pravom redoslijedu ili izgraditi zid brojeva od njih. Uz podlogu za igru koja može biti i plakat slaganje postaje doista zabavno. vozić s brojevima ima pomične točake i krov koji se može skinuti, a tu su i simpatične figurice s kojima će se vaši mališani odvesti u svijet maštovite razvojne igre!• Uvedite mališane u brojenje uz komplet LEGO DUPLO® My First vozić s brojevima – nauči brojiti (10954). Nova verzija poznatog vozića s brojevima donosi najviše raznobojne zabave brojenja dosad.
• Sadrži 10 kocaka s brojevima u vagonima voza na guranje te LEGO DUPLO® figure dječaka, djevojčice i psa za poticanje na maštovitu igru uloga.
• Mališani razvijaju fine motoričke vještine dok upravljaju vozom, a onda stavljaju kocke s brojevima na njega, skidaju ih, slažu i razvrstavaju. Dok djeca istražuju mogućnosti igre, uče o bojama i brojevima.
• vozić s brojevima dolazi sa slatkim likovima i šarenim kockama kojima je jednostavno rukovati i savršen je za mališane od 18 mjeseci i starije te za roditelje koji žele podijeliti predškolske trenutke u razvoju s djecom.
• Komplet je visok više od 10 cm, a dug 47 cm i može se jednostavno kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO DUPLO® za još više mogućnosti maštovite igre.
• Podloga za igru koja može biti i plakat prilagođena je mališanima. Na njoj su slike kompleta u pravoj veličini koje pokazuju kako spojiti elemente u voz.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO DUPLO® stručno su osmišljeni i imaju maštovite karakteristike koje potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti s mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.

Set sadrži: 23 dijela
Preporučena dob: 1,5+ godina

Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 1,5+
Broj kockica 23
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO My First
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!