text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Town Briga za životinje na farmi 10416ID EK000579925

LEGO DUPLO Town Briga za životinje na farmi 10416ID: EK000579925

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

160,90 KM

Cijena
126,50 KM

Poznajete mališane koji se vole igrati farme? Komplet Briga za životinje na farmi (10416) savršen je dar za sve male ljubitelje životinja. Edukativna igračka za ma...  Saznaj više

Dostavljamo već od 05.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Poznajete mališane koji se vole igrati farme? Komplet Briga za životinje na farmi (10416) savršen je dar za sve male ljubitelje životinja. Edukativna igračka za mališane od 2 godine i starije dolazi s 8 figura životinja iz linije LEGO® DUPLO®, uključujući figure konja, ovce, krave i kokoši, koje će oduševiti sve mališane koji se vole igrati stvarnog života i pronalaziti prijatelje u životinjama.


Model farme s mnogo elemenata za mališane potiče cijele obitelji na brižnu igru jer odrasli mogu pokazivati predškolskoj djeci kako da hrane životinje i brinu se za njih. Poljodjelac u kući pomaže djetetu da opere jabuke za kravu i tele. U kokošinjcu se kokoš brine za piliće. Mališani mogu zamisliti i da jašu konja i hrane ga u staji.


Edukativna igračka sastoji se od kocaka i dijelova u boji osmišljenih tako da privuku mališane na istraživanje i slaganje, pri čemu će razviti vještine rješavanja problema i fine motoričke vještine.

 

Set sadrži: 74 dijelova
Preporučena dob: 2+ godina

Tip proizvoda LEGO DUPLO
Dobna Granica 2+
Broj kockica 74
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Town
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!