text.skipToContent text.skipToNavigation

Fisher Price Svezanalica Psić razine znanjaID EK000360091

Fisher Price Svezanalica Psić razine znanjaID: EK000360091

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

AKCIJA 72 SATA! Donosimo ti čak do 50% popusta na odabranu ponudu! Detaljnije pogledaj ovdje.

149,90 KM

Cijena
93,95 KM

Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 24.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga!

Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja. Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta.

Nivo 1 - Istraživanje Beba može pritisnuti psićeve ruke, šapicu, srce ili uho kako bi čula više od 100 prvih riječi; boje, slova, dijelove tijela i puno više toga!

Nivo 2 - Poticanje Maleni se nagrađuju zabavnim frazama kako bi se potaknuli da nastave brojati, pronalaziti boje i prepoznavati dijelove tijela.

Nivo 3 - Pretvaranje Psić je spreman za igru pretvaranja uz pjesmice i fraze kojima se dijete uključuje u zabavnu i maštovitu igru i pritom širi svoj rječnik.

 

Tip proizvoda Didaktičke igračke
Brand Fisher Price
Dob 6+ mjeseci
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!