text.skipToContent text.skipToNavigation

EA Sports PGA Tour PS5ID EK000579494

EA Sports PGA Tour PS5ID: EK000579494

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
159,00 KM

EA SPORTS PGA TOUR je jedino mjesto na kojem možete nastupiti na Masters turniru, PGA Championshipu, Otvorenom prvenstvu SAD-a i Otvorenom prvenstvu. Takmičite se u najboljim događajima ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

EA SPORTS PGA TOUR je jedino mjesto na kojem možete nastupiti na Masters turniru, PGA Championshipu, Otvorenom prvenstvu SAD-a i Otvorenom prvenstvu.

Takmičite se u najboljim događajima PGA TOUR-a u sezonskoj utrci za FedExCup. Osvojite vrhunska amaterska prvenstva, uključujući Augusta National Women's Amateur™, U.S. Amateur™ i druge elitne međunarodne amaterske događaje.Koristeći službeni PGA TOUR ShotLink koji pokreće CDW i TrackMan podatke, Pure Strike vam daje sve alate koji su vam potrebni — uključujući set od 20 tipova udaraca — da realno napadnete svaku rupu na svakom golf terenu, na isti način na koji to rade profesionalci.

Uz Pure Strike, tendencije specifične za golfere kombiniraju se s jedinstvenom dinamikom terena i revolucioniranim ponašanjem lopte za vrhunsko iskustvo igranja golfa, što rezultira jedinstvenim zamasima u golfu s fluidnim osjećajem i realističnim ishodima pri svakom udarcu.Potpomognuta rigoroznim procesom podešavanja terena od tee do zelene, realistična dinamika terena osigurava da dva golf terena ne igraju isto. Svaki plovni put, zelen i grub, pomno je skeniran, ručno izrađen i jedinstveno podešen da simulira pojedinačne nijanse različitih staza i varijabli terena.Sa tri putanje leta lopte (visoka, srednja, niska), revolucionisano ponašanje lopte pruža odziv sledeće generacije između vaše palice, loptice za golf i terena za golf. Jednom kada vaš udarac dođe, lopta se okreće, odbija se, dribla i kotrlja kao u stvarnom životu.Izaberite iz seta od 20 tipova hitaca strateški tokom vaše runde. Svaki tip šuta koristi različite tipove palica, a svaki proizvodi različito ponašanje lopte, tako da možete napadati svaku stazu kao profesionalac.

Tip proizvoda Igre
Platforma PlayStation 5
Žanr Sport
Dobna Granica 10+
Pretprodaja Ne
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!