text.skipToContent text.skipToNavigation

NIKON Objektiv NIKKOR Z MC 50mm f/2.8ID EK000452565

NIKON Objektiv NIKKOR Z MC 50mm f/2.8ID: EK000452565

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
1.359,00 KM

Upečatljivi krupni planovi. Prelepi portreti. Izvanredni ulični snimci. Ovaj kompaktni i lagani Micro objektiv punog formata, serije Z, od 50 mm ističe lepotu i kod najobičnijih subjekata. Možet...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.04.2024

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Upečatljivi krupni planovi. Prelepi portreti. Izvanredni ulični snimci. Ovaj kompaktni i lagani Micro objektiv punog formata, serije Z, od 50 mm ističe lepotu i kod najobičnijih subjekata. Možete da fotografišete realistične makro slike kada se manji subjekti i detalji snimaju u prirodnoj veličini, 1:1, a možete i da ga koristite za svakodnevno fotografisanje.

Objektiv za fotoaparate bez ogledala, NIKKOR Z MC 50mm f/2.8, pravi izuzetno oštre snimke, čak i kada se prednji deo objektiva nalazi na samo nekoliko centimetara od subjekta. Koristite ga za makro fotografiju u prirodnoj veličini (1:1) i bićete zapanjeni otkrivenim detaljima. Ili iskoristite prednosti klasične žižne daljine od 50 mm i prirodne perspektive i fotografišite praktično sve – od portreta do uličnih scena.

Povucite se korak unazad za puniji prikaz. Približite se da biste istakli detalje bilo čega što vam privuče pogled. Superiorna optika i zaobljeni otvor blende od f/2,8 sa 9 lamelica će izvući subjekat u fokus ispred umekšane, zamućene pozadine.


Tip proizvoda Objektivi
Brand Nikkor
Garancija 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!