text.skipToContent text.skipToNavigation

NIKON Objektiv NIKKOR Z 20mm f/1.8 SID EK000452552

NIKON Objektiv NIKKOR Z 20mm f/1.8 SID: EK000452552

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
2.299,00 KM

Zahvaljujući naprednoj optici i ojačanoj zaptivci za zaštitu od vremenskih uslova, ovaj svetlosno jak objektiv od 20 mm za fotoaparate bez ogledala punog formata spreman je za sve prilike. Uz ne...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.04.2024

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Zahvaljujući naprednoj optici i ojačanoj zaptivci za zaštitu od vremenskih uslova, ovaj svetlosno jak objektiv od 20 mm za fotoaparate bez ogledala punog formata spreman je za sve prilike. Uz neverovatno oštru sliku od ivice do ivice i savršenu u uslovima lošeg osvetljenja, svaki deo scene prikazuje sa izuzetnom jasnoćomPanorame pune detalja. Hipnotišući noćni pejzaži. Izvanredne optičke performanse ovog objektiva omogućavaju da se zvezde reprodukuju kao fino zaobljene tačkice čak i prilikom fotografisanja sa potpuno otvorenom blendom. Oštrina je neverovatna, čak i kada se fokusiraju subjekti u krupnom planu. Odblesak objektiva je efikasno sprečen, čak i u situacijama sa pozadinskim osvetljenjem.

Široki Z bajonet i zaobljeni otvor blende od f/1,8 sa 9 lamelica obezbeđuje uzbudljive performanse u svim uslovima osvetljenja. Dobijate izuzetan efekat raspršivanja i prirodno zamućenje pozadine koje se lagano pojačava prema ivicama slike.

Oštrina je izuzetna, a sa manjih distanci postaje vrhunska. Minimalna razdaljina fokusa od samo 0,20 m vam omogućava kontrolu nad slikom od krupnog plana do beskonačnosti.

ED staklo i asferična sočiva otklanjaju hromatske aberacije, a antirefleks sloj nano kristala kompanije Nikon sprečava duh efekat i odblesak. Bez obzira na podešavanja, prikaz će biti detaljan.


Tip proizvoda Objektivi
Brand Nikkor
Garancija 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!