text.skipToContent text.skipToNavigation

NIKON Objektiv AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E EDID EK000525184

NIKON Objektiv AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E EDID: EK000525184

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
3.899,00 KM

NIKKOR OBJEKTIV AF-S 105mm f/1.4E ED Izvanredan fiksni objektiv FX-formata od...  Saznaj više

Dostavljamo već od 22.07.2024

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

NIKKOR OBJEKTIV AF-S 105mm f/1.4E EDIzvanredan fiksni objektiv FX-formata od 105 mm sa svijetlim otvorom blende od f/1,4. Izrađen da bi nadahnuo nove umjetničke dosege u slikanju portreta, ovo je izvanredan objektiv jedinstvenog karaktera. Ovaj jedinstveni objektiv za portrete izrađen je na izvrsnosti koja se proteže do poznatog objektiva NIKKOR 105mm f/2.5. Nova optička konstrukcija dizajnirana je da bi savršeno uhvatila i najmanju nijansu te jamči izvanrednu oštrinu od ruba do ruba, kao i kontrast i razlučivost. Zamućenje je nevjerojatno besprijekorno, a objekti izgledaju oštro čak i kada se snimaju pri najširem otvoru blende od f/1,4. Bilo da radite s dostupnim prirodnim svjetlom ili u studiju, slike se mogu pohvaliti dubinom i dimenzijom za pamćenje.
JEDINSTVENI KARAKTER: MAKSIMALNI OTVOR BLENDE OD F/1,4 I ŽARIŠNA DUŽINA OD 105 MM

Ovaj fiksni objektiv FX-formata savršeno će odraziti vaš osobni estetski doživljaj. Žarišna duljina od 105 mm u kombinaciji s najkraćom udaljenošću fokusiranja od 1 m omogućuje snimke glave preko cijelog kadra bez potrebe za izrezivanjem. Jedinstveni optički dizajn omogućuje vjernu reprodukciju svakog dijela scene: čak i pri snimanju s velikim otvorom blende, najfinija tkanina može se snimiti u svoj svojoj ljepoti. Zaobljeni otvor dijafragme s 9 lamela daje nevjerojatni efekt zamućenja te omogućuje osjetljivo upravljanje dubinskom oštrinom.
IZVANREDAN EFEKAT ZAMUĆENJA: DUBINA I DIMENZIJA

Zahvaljujući jedinstvenoj optičkoj konstrukciji, ovaj objektiv nudi predivan, besprijekoran efekt zamućenja i može objektima podariti predivni, prirodni osjećaj dubine. Jačina zamućenja slike besprijekorno se širi kako raste udaljenost od oštro fokusiranih točaka pa se efekt zamućenja prikazuje bez oštrih rubova. Usto, fina gradacija efekta zamućenja od fokusne točke do pozadine daje slike s nevjerojatnim osjećajem prirodne dubine. Prednosti se protežu i na videozapise: pri fokusiranju, efekt zamućenja besprijekorno se širi, dajući jedinstvenu prednost pri snimanju atmosferskih prizora.
CRTANJE SVJETLOŠĆU: NENADMAŠNA IZVEDBA PRI SNIMANJU SA NAJVEĆIM OTVOROM BLENDE

AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED omogućuje vrhunsko estetsko upravljanje. Objekti izgledaju vrlo jasno čak i kada se snimaju pri najvećem otvoru blende od f/1,4. Bliještanje noćne rasvjete učinkovito se smanjuje kako bi se postigla vrhunska reprodukcija točkastih izvora svjetlosti kao zaobljenih točaka, čak i na rubovima slike. Perifernim smanjenjem količine svjetlosti upravlja se da bi se zadržala svjetlina cijelog kadra, a objekti koji se nalaze na rubovima kadra su oštri i dobre razlučivosti, čak i kad se snima s maksimalnim otvorom blende, a fokusiranje je postavljeno na beskonačnost.
LEGENDARNA KVALITETA NIKKOR

Devet zaobljenih lamela otvora blende smanjuje difrakciju te pruža vjernu reprodukciju elemenata scene. AE upravljanje iznimno je stabilno – čak i tijekom snimanja visoke brzine – zahvaljujući uključivanju mehanizma upravljanja elektromagnetskim otvorom blende u cijevi objektiva. Premaz od nano kristala učinkovito smanjuje pojavu dvostrukih slika i bliještanje, a automatsko fokusiranje je besprijekorno, tiho i brzo kao rezultat Nikonovog SWM-a (motor Silent Wave Motor). Tri elementa ED stakla (iznimno mala disperzija) smanjuju aksijalnu kromatsku aberaciju. Prednji i stražnji elementi objektiva zaštićeni su i jednostavnije ih je čistiti zahvaljujući Nikonovom premazu od fluora koji učinkovito odbija prljavštinu prašinu, vodu i mast.


Tip proizvoda Objektivi
Brand Nikkor
Boja Crna
Garancija 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!