text.skipToContent text.skipToNavigation

Nikon Z 50 + NIKKOR Z DX 16-50 VRID EK000598263

Nikon Z 50 + NIKKOR Z DX 16-50 VRID: EK000598263

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
2.099,00 KM

Nikon Z50 + Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR DX KIT Digitalni fotoaparat bez ogledala kućište digitalnog fotoaparata bez ogledala sa objektivom ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.07.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Nikon Z50 + Nikkor objektiv Z DX 16-50 mm f/3,5-6,3 VR

Apsolutno najmanji objektiv NIKKOR Z — zapravo najmanji objektiv DX formata ikada — NIKKOR Z DX 16-50 mm f/3,5-6,3 VR pokriva najbolju tačku opsega zuma, omogućavajući vam da snimate ulične scene i pejzaže jednako lako kao i portrete i krupni plan. Ima moćnu stabilizaciju slike za smanjenje vibracija (VR) kako bi vaši videozapisi bili stabilni, a fotografije oštre. Fokusira se brzo i nečujno i potiskuje disanje fokusa—idealno za snimanje video zapisa i akcije velike brzine. A kada nije u upotrebi, uvlači se u sebe radi kompaktnog profila i dodatne zaštite.


Nikon Z50

 

Vaš i-menu. Tvoj put.

Nova inspiracija se često pojavi kada ste usred snimanja. Z 50 praktično i dugme daje vam moćnu prečicu za podešavanje postavki fotoaparata u hodu. I meni je u potpunosti prilagodljiv, omogućavajući vam da odaberete svojih 12 najčešće korištenih postavki i uredite redoslijed radi praktičnosti. Možete pogledati stavke i menija na LCD monitoru ili elektronskom tražilu (EVF). Možete ih brzo promijeniti dok potvrđujete rezultate u realnom vremenu – sve bez skidanja pogleda sa subjekta.

Uređivanje videa usput

 

Uređivanje videa u hodu.

Snimite klip, isjecite ga direktno u kameri, pošaljite na svoj telefon i objavite ga bez propusta.

Dvije kamere u jednoj

 

Kao dvije kamere u jednoj.

Kada snimate video, često želite da koristite drugačija podešavanja kamere od onih koja su vam potrebna za fotografije. Z 50 vam omogućava da zasebno sačuvate najprikladnija podešavanja za svaki režim snimanja, a zatim da ih glatko mjenjate pokretom poluge.


Svestranost povezivanaj Nikon aparata

 

Vaš pametni telefon je tvoj novi BFF.

Ultraširoki Z nosač i CMOS senzor DX formata s 20.9 milijuna piksela zajedno omogućuju hvatanje neusporedivo više svjetla od pametnog telefona

Profesionalne fotografije

 

Shoot remotely.

Kada ne možete biti iza kamere, izvucite svoj kompatibilni pametni telefon i koristite ga za kontrolu Z 50. Pogledajte šta kamera vidi, promijenite postavke kamere kao što su otvor blende i brzina zatvarača, a zatim snimite fotografiju ili video.Postavljanje je brzo.

1. Otvorite aplikaciju SnapBridge
2. Dodirnite Remote Photography
3. Dozvolite telefonu da se prebaci na Wi-Fi®
4. Počnite snimati fotografije i video zapise!

Kreativna kontrola

 

Apps like it too.

Prenesite svoje Z 50 snimke u svoje omiljene aplikacije za fotografije i videozapise za retuširanje, dodavanje filtera, uređivanje, korištenje u svojim pričama i još mnogo toga – baš kao što biste to učinili sa slikama na telefonu.


Fantastične slike ljubimaca

 

Fantastične slike ljubimaca - DA

Da se razumijemo, kućni ljubimci su odlični u tome da budu preslatki. Ali mirno sjediti za slike? Ne toliko. Sada su sjajni portreti vašeg malog drugara lakši nego ikad uz Nikonov AF za otkrivanje životinja, koji je dostupan kao dio nadogradnje firmvera 2.0 za Z 50. Baš kao AF za oči za ljude, AF za otkrivanje životinja pouzdano pronalazi fokus na pseće ili mačje oko, čak iu situacijama koje su ranije bile teške za Auto-Area AF.

Odličan autofokus

 

Odličan autofokus

Prilikom snimanja fotografija, izvanredan sistem autofokusa Z 50 može se zakačiti na oko vašeg subjekta (ljudi i životinje) i zadržati fokus tamo, čak i kada su u pokretu, za prekrasno fokusirane portrete.

Pojednostavljeni sustav

 

Ekstra kreativni filteri i efekti.

Budite kreativni uz jedinstvene filtere i efekte za podešavanje raspoloženja. Z 50 uključuje 20 visokokvalitetnih kreativnih kontrola slike i 10 specijalnih efekata, koji se svi mogu pregledati u realnom vremenu i primijeniti na fotografije i video zapise.


Nikkor objektiv Z DX 16-50 mm f/3,5-6,3 VR

 

Dolazi uz Nikkor objektiv Z DX 16-50 mm f/3,5-6,3 VR

Dodijelite svoju omiljenu funkciju kontrolnom prstenu—kontrolu otvora blende (odlično za prelaze irisa tokom snimanja video zapisa), ISO podešavanja, kompenzaciju ekspozicije ili ručno fokusiranje.

Visok kontrast

 

Visok kontrast

Stakleni element sa izuzetno niskom disperzijom (ED) smanjuje defekte u boji i odsjaj za oštrije, jasnije slike sa izvanrednim kontrastom.

Prijenos uživo

 

Prijenos uživo

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR koristi nevjerovatno brz, gotovo nečujan koračni motor za automatsko fokusiranje i briljantno radi sa Eye AF iz Z serije kako bi zadržao fokus tamo gdje želite.

Brand Nikon
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!