text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell akumulatorski trimer AGILLO 18/200 - SOLOID EK000369719

Einhell akumulatorski trimer AGILLO 18/200 - SOLOID: EK000369719

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
319,00 KM

EINHELL akumulatorski trimer za travu s nožem Agillo 18/200 Garancija: 2 godine Napon: 18 V Broj baterija u setu: 0  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.03.2024

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

 

Kataloški broj: 3411310

Einhell AGILLO 18/200 akumulatorski trimer za travu nudi sve prednosti koje pružaju uređaji iz obitelji Power X-Change s visokokvalitetnim litij-ionskim baterijama. Akumulatorski trimer pokreće prednji motor, koji osigurava optimalan prijenos snage i raspodjelu težine. Robusna galava sa niti pogodna je za košnju guste i visoke trave, a tu je i visokokvalitetna oštrica s 3 zuba za suzbijanje podrasta i grmlja. Sustav blokade osovine olakšava promjenu glave ili noža. AGILLO pruža maksimalnu brzinu od 7.200 okretaja u minuti, a elektronička kontrola brzine održava snagu pod kontrolom. Dvoručna ručka univerzalno je prilagodljiva. Neumoran rad pluža lagana aluminijska cjevasta dugačka ručka. Dijeljena osovina olakšava transport i odlaganje na minimalnom prostoru. Tu je i integrirani zidni držač za jednostavno i sigurno skladištenje. Za rad je potrebna jedna 18-voltna punjiva baterija Power-X-Change koje se dostupne zasebno.

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Aku trimeri
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Masa 6.45 kg
Maks. radna širina 20 mm
Tip ručke U
Napon akumulatora 18 V
Broj baterija u paketu 0 kom
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!