text.skipToContent text.skipToNavigation

KARCHER Vrtni tušIDEK000379985

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
89,90 KM
Rješenje za vrt 2-u-1! Ovaj vrlo stabilni vrtni tuš s mogućnošću namještanja po visini (1,50 - 2,20 m), koji se sastavlja u 3 minute, jamči uzbudljivu zabavu prilikom...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 09.08.2021

Rješenje za vrt 2-u-1! Ovaj vrlo stabilni vrtni tuš s mogućnošću namještanja po visini (1,50 - 2,20 m), koji se sastavlja u 3 minute, jamči uzbudljivu zabavu prilikom tuširanja za vrućih ljetnih dana. S demontažnom šipkom tuša moguće je sasvim normalno tuširanje i osvježenje jednako kao i u kupaonskom tušu. Zahvaljujući finom mlazu raspršivanja, potrošnja vode kod ovog tuša znatno je manja nego kada bi se htjeli rashladiti vrtnim crijevom. Osim toga, šipka tuša također osvaja svojom funkcijom kvalitetnog štapa za zalijevanje, za učinkovito navodnjavanje biljaka. U zimskoj sezoni tuš je moguće bez problema rastaviti na pojedinačne dijelove koji se utaknu jedan u drugi i kompaktno uskladište, uz uštedu prostora. Tako je sigurno da sljedeće ljeto neće ništa nedostajati. Ostali detalji opreme: tronožac i šiljak za savršenu stabilnost, regulacija količine protoka vode jednom rukom, funkcija ON-/OFF, pomična glava prskalice (180°).

Regulacija količine protoka vode jednom rukom i funkcija ON/OFF

Praktična uporaba uređaja

Demontažna šipka za tuš i za navodnjavanje (2 u 1)
Široki mlaz raspršivanja
Pomična glava za prskanje (180°)
Za praktičnu i laku upotrebu.
S mogućnošću komfornog pospremanja na malo mjesta
 
SPECIFIKACIJE

Tehnički podaci

Težina (kg) 1
Težina uklj. ambalažu (kg) 1,2
Dimenzije (d × š × v) 735 x 850 x 2130

Oprema

  • Prskalica

 

Tip proizvoda Vrtni tuš