text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell vibraciona brusilica TE-OS 2520 EID EK000231777

Einhell vibraciona brusilica TE-OS 2520 EID: EK000231777

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
139,00 KM

Visokokvalitetna vibraciona brusilica svojom je snagom, brojem oscilacija i radnom površinom prilagođena obradi većih drvenih, plastičnih ili metalnih površina. Elektronska kontrola brzine omogućuj...  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.03.2024

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Visokokvalitetna vibraciona brusilica svojom je snagom, brojem oscilacija i radnom površinom prilagođena obradi većih drvenih, plastičnih ili metalnih površina. Elektronska kontrola brzine omogućuje preciznu prilagodbu materijalu koji se brusi. Kućište je posebno dizajnirano kako se vibracije uređaja ne bi prenosile na ruke korisnika što omogućuje duži kontinuirani rad čemu pridonose i "soft grip" ručke. Filter kutija zadržava prašinu nastalu brušenjem kako bi površina ali i radni prostor ostali čisti. Za duža brušenja preporuča se spajanje usisavača. Brusni papir se može učvrstiti brzo zamijeniti, a učvršćen je čičkom ili pomoću stezaljki. Brusilica dolazi u čvrstom kovčegu za koji ju štiti od oštećenja te je brusilica lakše prenosiva.
Tip proizvoda Vibracijske brusilice
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Regulacija brzine Da
Maksimalni broj oscilacija u slobodnom hodu 24000 RPM
Snaga 250 W
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!