text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin navigacija za kamione dēzl™ LGV700ID EK000413845

Garmin navigacija za kamione dēzl™ LGV700ID: EK000413845

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
826,00 KM

GARMIN dēzl™ LGV700 navigacija za kamione Zaslon: 1024 x 600 pixel Masa: 240 g Memorija: 16 GB Trajanje baterije: do 2 sata  Saznaj više

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Garmin navigacija za kamione za duga putovanja dēzl™ LGV700

dēzl™ LGV700 je lako čitljiv 7-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione*.

Ne propustite ni najmanju sitnicu. Veliki 7-inčni dodirni zaslon omogućuje vam jednostavnu navigaciju do željenog odredišta.

Pronađite najbolju rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta za kamione1 i korisna upozorenja za pojave poput nadolazećih strmih nagiba.

Vrijeme je za odmor? Podaci usluge Truck Parking Europe prikazuju se duž vaše rute.

Trebate se istuširati? Napuniti kamion gorivom? Upotrijebite direktorij usluga za kamione i prikolice.

Pronađite lokalne zone utovara ili skladišta uz vodeću funkciju navođenja od utovara do istovara u industriji.

Recite mu nešto. Uživajte u praktičnom glasovnom pomoćniku i hands-free pozivima.**

VELIKI ZASLON
Opremljen svijetlim 7-inčnim dodirnim zaslonom s oštrim prikazom, ovaj dēzl navigacijski uređaj za kamione dizajniran je za jednostavno gledanje u kabini i intuitivan rad.

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE
Jednostavno unesite informacije o profilu kamiona (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu koja najbolje odgovara vašem kamionu i teretu1.

TRUCK PARKING EUROPE
Trebate parkirati kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte prema željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, razine sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani s mobilnom aplikacijom Garmin Drive™, provjerite dostupnost parkirnih mjesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

POPULARNE RUTE ZA KAMIONE
Vozite nepoznatim teritorijem? Pogledajte popularne rute za kamione koje upotrebljavaju drugi vozači kako biste poboljšali svoju svjesnost o okolini.

UPOZORENJA ZA VOZAČA
Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd.

NAVOĐENJE OD UTOVARA DO ISTOVARA
Kada se približavate odredištu, naša vodeća funkcija navođenja od utovara do istovara u industriji prikazuje potencijalne zone utovara ili skladišta kako bi vam pomogla odrediti kamo trebate ići.

ODABERITE PRAVO ODMORIŠTE
Pronađite željena odmorišta za kamione uz prethodno učitan direktorij usluga za kamione i prikolice koji vam omogućuje filtriranje po robnoj marki ili sadržaju.

DIGITALNI PROMET
Isporučeni DAB kabel za prometne informacije spreman je za upotrebu i pruža pravovremena i precizna ažuriranja prometnih uvjeta. To znači da možete izraditi rutu koja izbjegava nesreće, građevinske radove i druge prepreke.

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA
Primajte pravovremene obavijesti uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.

GLASOVNI POMOĆNIK
Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Vaš dēzl glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene naredbe, tako da vaše ruke mogu ostati na volanu, a oči usredotočene na cestu.

BEŽIČNE NADOGRADNJE
Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala. Savjeti na zaslonu pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

PROMET, VRIJEME I CIJENE GORIVA
Uparite dēzl LGV700 sa svojim telefonom i preuzmite aplikaciju Garmin Drive da biste pristupili aktualnim*** informacijama o prometu, vremenskim uvjetima i cijenama goriva u stvarnom vremenu. Omogućen vam je i pristup photoLive prometnim kamerama (ako su dostupne).

HANDS-FREE POZIVI
Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućuje vam da sinkronizirate kompatibilan pametni telefon s dēzl navigacijskim uređajem za obavljanje poziva bez skidanja ruku s upravljača2.

PAMETNE OBAVIJESTI
Kada uparite uređaj s aplikacijom Garmin Drive, moći ćete vidjeti tekstne poruke i druge obavijesti3 s telefona prikazane na zaslonu navigacijskog uređaja.

TRIPADVISOR
Pogledajte TripAdvisor® ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.

PRONAĐITE MJESTA PREMA NAZIVU
Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milijune novih i popularnih mjesta.

POKRIVENOST KARTE
Vozite bezbrižno uz uključene nadogradnje karata i prethodno učitane karte ulica za Europu.

TRENUTNI IZRAČUN RUTA
Brže pronađite najbolju rutu i ranije krenite na put kada uparite dēzl LGV700 s telefonom putem mobilne aplikacije Garmin Drive™2.

DODAJTE POMOĆNU KAMERU
Vidite što se nalazi iza vašeg kamiona kada vozite unatrag uparivanjem dēzl uređaja za satelitsku navigaciju i BC™ 30 bežične pomoćne kamere (prodaje se odvojeno).

DOBIT ĆETE SVJEDOKA
Kamera Garmin Dash Cam™ služi kao vaš pouzdan svjedok i automatski snima i sprema videozapis tijekom vašeg dugog putovanja. Prodaje se odvojeno.

NAPOMENA
* Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne jamči da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim prijedlozima ruta. Uvijek poštujte sve prometne znakove i uvjete na cesti.
** Potreban je pametni telefon s omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno).
*** Da biste upotrijebili ovu funkciju, morate preuzeti aplikaciju Garmin Drive na kompatibilan pametni telefon koji podržava Bluetooth i GPS.
Tip proizvoda Auto oprema
Brand Garmin
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!