text.skipToContent text.skipToNavigation

Česta pitanja

Kako bismo olakšali snalaženje na našim stranicama, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.
 

Gdje mogu provjeriti je li proizvod koji želim dostupan?

 Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, nećete vidjeti ni njegovu cijenu. Datum koji vidite ispod cijene proizvoda je datum najranije moguće dostave proizvoda na Vašu adresu. Znači, ako odmah naručite proizvod, na taj datum će vam biti isporučen, osim ako sami u postupku narudžbe ne odaberete kasniji datum.
 

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

 Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja, karticama jednokratno, shopping karticama do 12 rataInternet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.
 

Koliko je online plaćanje sigurno?

 Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to garantuje vodeći svjetski SSL certifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi.
 

Koji je trošak dostave?

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8KM po narudžbi ili besplatna za posebno označene proizvode stickerom “besplatna dostava”.
 

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

 Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.
 

Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?

 Možete, na koraku odabira dostave odaberite „Osobno preuzimanje“. Osobno preuzimanje moguće je u našem skladištu u Vitezu ili u Pick-up point u Sarajevu.


Kako iskoristiti kod za popust?

Na zadnjem koraku procesa kupovine, nakon što odaberete način plaćanja, u polje predviđeno za unos koda upišite dobiveni kod za popust i kliknite na „Primijeni kod“. Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na plaćanje.