text.skipToContent text.skipToNavigation

Razer Bungee V3 Chroma, držač kabela mišaID EK000439494

Razer Bungee V3 Chroma, držač kabela mišaID: EK000439494

Kupite novi uređaj uz 5% dodatnog popusta i besplatnu dostavu u stan te odvoz vašeg starog uređaja! Više informacija pogledajte ovdje.

69,00 KM
Cijena
49,90 KM
Držač kabela na Razer Mouse Bungee V3 presvučen je gumom i napravljen da stane na većinu gumenih, pletenih i paracord kabela miša. Opružna ruka omogućuje nesmetano kretan...  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Držač kabela na Razer Mouse Bungee V3 presvučen je gumom i napravljen da stane na većinu gumenih, pletenih i paracord kabela miša. Opružna ruka omogućuje nesmetano kretanje miša držeći kabel podignutim od površine vašeg miša. Razer Mouse Bungee V3 ima ponderiranu, gumenu podlogu kako bi osigurao da ostane na mjestu i uspravno tijekom intenzivnog, užurbanog igranja. Razer Mouse Bungee V3 upravlja kabelom vašeg miša držeći ga pričvršćenim na povišenom opružnom kraku, osiguravajući minimalan otpor kabela i gotovo bežični osjećaj korištenja. Stane u različite tipove kabela za miš (gumeni, upleteni, paracord) glavnih marki. Opružna ruka s kopčom za kabel koja se pričvršćuje za kontrolu kabela bez povlačenja. Protuklizna baza za dodatnu stabilnost.

Boja Crna
Brand Razer
Vrsta artikla Miš
Tip proizvoda Periferija