text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski čistač Braava jet m6 BlackID EK000422610

iRobot robotski čistač Braava jet m6 BlackID: EK000422610

Cijena
1.299,00 KM
Glavne prednosti Braava jet m6 Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM  Saznaj više

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Glavne prednosti Braava jet m6

 • Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
  Robotski perač podova Braava jet m6 sada možete povezati s robotskim usisavačima Roomba 971, Roomba 974, Roomba 976, Roomba i3(i3158), Roomba i3(i3558), Roomba i7(i7158), Roomba i7+(i7558) i Roomba s9+(s9558), te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.
 • Nema više prljavštine
  Vlažni jastučići za pranje poda sadrže upijajuća vlakna koja pomažu u otklanjaju kuhinjske masnoće, tvrdokornih mrlja* i ljepljivih tvari. Suhi jastučići za brisanje koriste elektrostatičku silu za hvatanje prljavštine, prašine i dlaka ljubimaca.
  *Testirano u načinu usmjerenog čišćenja (Spot Clean)
 • Mlaznica za precizno raspršivanje
  Mlaznica za precizno raspršivanje omekšava prljavštinu i ljepljive mrlje bez raspršivanja po namještaju, tepisima ili zidovima.
 • Pokriva veću površinu
  Idealan za više prostorija ili veće prostore. Prilikom čišćenje kreće se naprijed-natrag u učinkovitom uzorku, zaobilazeći namještaj, tepihe i druge prepreke.
 • Dizajn maksimiziranih rubova
  Zbog kvadratnog oblika ulazi u kutove i uzduž rubova poda.
 • Upravljanje putem pametnog telefona
  Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam izradu rasporeda, prilagođavanje i odabir soba koje želite očistiti.

Ključne funkcije
Braava jet m6123

 

Ultimativni robotski uređaj za čišćenje podova s mlaznicom za precizno raspršivanje

Mlaznica za precizno raspršivanje omekšava prljavštinu i ljepljive mrlje bez oštećivanja namještaja, tepiha ili zidova. Koristite otopinu za Braava jet™ uređaj za čišćenje tvrdih podova za dugotrajni svježi miris.

 

 

HomeBase
 
 

Koristi jastučiće za čišćenje Braava jet®

Vlažni jastučići za pranje sadrže upijajuća vlakna koja pomažu u uklanjanju kuhinjske masnoće, tvrdokornih mrlja* i ljepljivih tvari. Suhi jastučići za brisanje koriste elektrostatičku silu za hvatanje prljavštine, prašine i dlaka ljubimaca. Dostupni su također perivi jastučići za pranje i brisanje.
*Testirano u načinu usmjerenog čišćenja (Spot Clean)

 

CornerBrush
 

Pronalazi skrivenu prljavštinu

Dizajn maksimiziranih rubova omogućuje ulazak u kutove i uzduž rubova poda. Čisti ispod namještaja i na drugim teško dostupnim mjestima.

 

ToeKick
 
 

Idealan za više prostorija i za velike prostore

Čisti krećući se naprijed-natrag zaobilazeći pritom namještaj, tepihe i druge prepreke Funkcija Imprint Smart Mapping omogućuje robotu upoznavanje prostora, mapiranje i prilagođavanje vašem domu te utvrđivanje najboljeg načina čišćenja svake sobe.

 

Navigation
 

Upozna vaš dom, čisti gdje i kad želite

Tehnologija Imprint™ Smart Mapping pomaže robotu da upozna vaš dom, što vam omogućuje kontrolu nad čišćenjem; možete izabrati koje će se sobe čistiti i kada putem aplikacije iRobot HOME, Google Assistant ili Alexa.
Amazon, Echo, Alexa i sve povezane marke su zaštićene robne marke kompanije Amazon.com ili njenih podružnica.
Google Home je zaštićena robna marka kompanije Google LLC.

 

Smart Map
 

Ponovno napuni svoju bateriju, a zatim dovrši posao

Automatski se vraća na svoju Home Base® stanicu za punjenje kad je baterija gotovo prazna da bi je ponovno napunio, a zatim nastavlja s čišćenjem sve dok ne dovrši svoj posao.

 

Recharge
 

Lako kao 1, 2, 3

1. Pričvrstite vlažni jastučić za pranje ili suhi jastučić za brisanje.
2. Dodajte vodu. Za dugotrajni svježi miris koristite otopinu za Braava jet™ uređaje za čišćenje tvrdih podova.
3. Samo pritisnite CLEAN.

 

Tank
 

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM

Robotski perač podova Braava jet m6 sada možete povezati s robotskim usisavačima Roomba 971, Roomba 974, Roomba 976, Roomba i3(i3158), Roomba i3(i3558), Roomba i7(i7158), Roomba i7+(i7558) i Roomba s9+(s9558), te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

 

Tank
 

 

O iRobotu

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.

Za koga?

Robotski čistač Braava jet m6123 je naš najnapredniji robotski perač podova koji je idealan izbor za čišćenje čvrstih površina, na primjer drvenih podova, pločica i kamenih podova, a zbog Maximized-Edge dizajna, također učinkovito čisti kutove i rubove. Zahvaljujući naprednim navigacijskim mogućnostima, robotski čistač učinkovito čisti pod i izbjegava sve moguće prepreke, kao što su namještaj, tepisi i druge prepreke. Ako se baterija uređaja za čišćenje robota isprazni i prije završetka čišćenja, robot će se automatski vratiti u stanicu za punjenje i nastaviti s čišćenjem kada se napuni. Zahvaljujući Imprint ™ Braava spoju, roboti m6 i Roomba s9+ i i7+ rade zajedno kako bi osigurali najvišu razinu čišćenja, gdje je automatsko usisavanje popraćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.

iRobot Roomba m6
 

Tehnička specifikacija

Dimenzije robota: 27 cm x 25,2 cm x 9,0 cm
Težina robota: 2,2 kg
Tip baterije: Litij-ionska, 1775 mAh
Vrijeme punjenja: do 3h
Ponovno punjenje za vrijeme čišćenje: 1,5h
Područje mokrog čišćenja do 40 m2 (100 m2 sa dodatnim punjenjem na baznoj stanici)
Područje suhog/vlažnog čišćenja do 100 m2
Tip proizvoda Robotski usisavači
Garancija 2 god
Brand iRobot
WiFI ugrađen Da
Mokro usisavanje Ne