text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Sklonište za domaće životinje 42617ID EK000579953

LEGO Friends Sklonište za domaće životinje 42617ID: EK000579953

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

160,90 KM

Cijena
126,50 KM

Aliya, Kaya i Ben marljivo rade na farmi u Heartlake Cityju. Možeš li im pomoći u vožnji traktora, berbi povrća i jagoda za pripremu džema u aparatu? Gledaj kako se prazne staklenke pune ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Aliya, Kaya i Ben marljivo rade na farmi u Heartlake Cityju. Možeš li im pomoći u vožnji traktora, berbi povrća i jagoda za pripremu džema u aparatu? Gledaj kako se prazne staklenke pune džemom! Vrijeme je da se posvetiš kozi, kravi i kokoši. Gle,koka je snijela jaja! Kada se umore, prijatelji se mogu popeti na krov i ušuškati se u vreće za spavanje.

Zabavna kreativna igra čeka djevojčice, dječake i sve ostale od 6 godina i starije u kompletu LEGO® Friends Sklonište za domaće životinje (42617). Djeca mogu smisliti nove priče dok beru povrće, prave džem od jagoda i brinu se za životinje. U kompletu dolaze 3 figure koje potiču na igru s prijateljima te koza, krava, kokoš i 2 pileta. Farma se može otvoriti, a u njoj su odvojeni prostori za figure životinja.


U kompletu su složivi model farme, traktor i vjetrenjača. Vjetrenjača ima zanimljivu funkciju, prazne staklenke ulaze u aparat, a izlaze pune džema. Među dodacima su mrkve, jagode, staklenke, vile, četka, lopata, jaja, bala sijena i svjetiljka. Paket za slaganje odličan je poklon ili iznenađenje za posebnu prigodu za djecu koja vole igračke za igru pretvaranja.
Uz komplet igračaka s domaćim životinjama dolazi aplikacija LEGO Builder koja vodi djecu u intuitivnu pustolovinu slaganja dok približavaju i okreću trodimenzionalne modele, spremaju komplete i prate napredak.

 

Set sadrži: 489 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Friends
Dobna Granica 6+
Broj kockica 489
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Friends
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!