text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 60280 Vatrogasni kamion sa ljestvamaIDEK000366625

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
43,50 KM
Jao! Požar bukti, a plamenovi su sve viši! Pridruži se vatrogascu i heroini televizijske serije LEGO® City Freyi McCloud u akcijskim pustolovinama gašenja požara. Uđi u nevjerojatni vatrogasni kami...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Jao! Požar bukti, a plamenovi su sve viši! Pridruži se vatrogascu i heroini televizijske serije LEGO® City Freyi McCloud u akcijskim pustolovinama gašenja požara. Uđi u nevjerojatni vatrogasni kamion i požuri do mjesta nesreće. Istovari opremu iz spremišta u kamionu pa aktiviraj hidrant. Zatim podigni merdevine kamiona što više i pomozi herojima LEGO Cityja da spase stvar! • Obradujte svakodnevne junake uzbudljivim svijetom LEGO® Cityja u kompletu 4+ Vatrogasni kamion sa ljestvama (60280) koji sadrži slavni model vatrogasnog vozila i popularnu osobu iz televizijske serije LEGO City Adventures. • Šta je u kutiji? Model vatrogasnog kamiona s ljestvama i vatrogasnim aparatom, vodeni hidrant i LEGO® plamenovi koji se mogu slagati jedan na drugi te figurice vatrogasca i vatrogasne zapovjednice Freye McCloud iz televizijske serije LEGO City. • Djeca mogu podignuti merdevine, spremiti vatrogasnu opremu u prostor za skladištenje u kamionu te smišljati priče sa vatrogasnom zapovjednicom Freyom McCloud iz televizijske serije LEGO® City Adventures. • Vatrogasni komplet igračaka poslastica je za djecu od 4 godine i starije. Savršen je poklon za rođendan, Božić ili bilo koju drugu priliku za obožavatelje LEGO® Cityja i akcijsku igru. Potrebne su samo osnovne vještine slaganja. • Sastavljeni vatrogasni kamion s ljestvama visok je više od 9 cm, dug 16 cm, a širok 7 cm. • Dodatni LEGO® elementi uključuju vatrogasnu sjekiru i kacigu te vatrogasni aparat. • Sadrži jednostavan priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Interaktivni priručnik za slaganje pomaže djeci da postanu majstori graditelji. • Uz komplete iz serije LEGO® City 4+ djeca i odrasli mogu otkriti radost slaganja i zajedničke igre dok dječja kreativnost i mašta rastu uz realistične zgrade, fora vozila i zabavne likove. • Tražite kvalitetnu dječju igračku? Svi sastavni dijelovi iz serije LEGO® City ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. • Sigurnost pod mikroskopom. Kocke i dijelove iz serije LEGO® City bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
Tema City Fire
Dobna Granica 5+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO City