text.skipToContent text.skipToNavigation

Karcher univerzalno sredstvo za čišćenje 1LIDEK000366786

Prilikom plaćanja bilo kojom Visa karticom, na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu.

Cijena
13,50 KM
Besplatna dostava
Karcher univerzalno sredstvo za čišćenje 1L Univerzalno sredstvo za čišćenje za rad s Karcher visokotlačnim peračima. S novim aktivnim odstrstanjivačem nečistoča, koji čak s hladnom vodom uklanja ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 09.03.2021

Karcher univerzalno sredstvo za čišćenje 1L Univerzalno sredstvo za čišćenje za rad s Karcher visokotlačnim peračima. S novim aktivnim odstrstanjivačem nečistoča, koji čak s hladnom vodom uklanja ulja, masnoće i sve nečistoče. Za primjenu oko kuće, u vrtu i za vozila. SVOJSTVA Aktivno otapalo nečistoće za brže i učinkovitije odstranjivanje ulja, masnoća, mineralnih ostataka kao i emisijskih onečišćenja pH neutralno Sustav Plug 'n' Clean je najjednostavniji i najbrži način izbacivanja sredstva za čišćenje kod čišćenja visokotlačnim čistačima tenzidi prema OECD-u biološki razgradivi Ready-to-use sredstvo za čišćenje (RTU) UPOZORENJA I SIGURNOSNI SAVJETI PREMA DIREKTIVAMA EUROPSKE UNIJEUpozorenja i sigurnosni savjeti prema direktivama Europske Unije P102 Čuvati izvan dohvata djece. EUH 210 Sigurnosno-tehnički list dostupan na zahtjev.
Tip proizvoda Sredstva za čišćenje