text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell Kutna brusilica TE-AG 125 CE, KitID EK000231828

Einhell Kutna brusilica TE-AG 125 CE, KitID: EK000231828

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
139,90 KM

Einhell kutna brusilica je namijenjena kućnim majstorima, jer je lagana i praktična. Brusilica pruža izvrsne rezultate na svim radnim područjima (rezanje, brušenje, grubo rezanje, …). Brusilica ima...  Saznaj više

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Einhell kutna brusilica je namijenjena kućnim majstorima, jer je lagana i praktična. Brusilica pruža izvrsne rezultate na svim radnim područjima (rezanje, brušenje, grubo rezanje, …). Brusilica ima LED indikator stanja. Ručka alata je mekana i ergonomska za sigurno i udobno rukovanje. Sigurnost je povećana sa zaštitnim pokrovom s laganim i brzim postavljanjem. Einhell kutna brusilica je namijenjena kućnim majstorima, jer je lagana i praktična. Brusilica pruža izvrsne rezultate na svim radnim područjima (rezanje, brušenje, grubo rezanje, …). Brusilica ima LED indikator stanja. Ručka alata je mekana i ergonomska za sigurno i udobno rukovanje. Sigurnost je povećana sa zaštitnim pokrovom s laganim i brzim postavljanjem.
Tip proizvoda Kutne brusilice
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Regulacija brzine Da
Snaga 1100 W
Maks. br. okr. u slob. hodu 12000 okr/min
Brusna ploča (Ø) 125 mm