text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell PXC Twinpack 2 x 4.0 Ah + Twincharger Kit / 2 x baterija + punjačID EK000579350

Einhell PXC Twinpack 2 x 4.0 Ah + Twincharger Kit / 2 x baterija + punjačID: EK000579350

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

VIKENDOM SKIDAMO CIJENE! Ne propusti priliku i ugrabi do 50% popusta. Ponudu pogledaj ovdje.

319,00 KM

Cijena
199,00 KM

Dostavljamo već od 18.04.2024

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

Einhell 18V 2x 4,0 Ah PXC Starter Kit je idealna osnova za pokretanje ili proširenje Power X-Change asortimana u vašem domu. Početni komplet s dvije 18V 4.0 Ah Power X-Change punjive baterije i brzim punjačem baterija je član višefunkcionalnog i potpuno zamjenjivog Power X-Change sistema punjivih baterija iz Einhell-a. 

 

Visokokvalitetna punjiva baterija otporna je na memorijski efekat i samopražnjenje koje je uobičajeno povezano s baterijama, kako bi isporučila konstantnu veliku snagu.

 

ABS procesom kontroliran aktivni sistem upravljanja baterijom ima mikroprocesor za trajno praćenje parametara baterije. Stoga osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse alata, maksimalno vrijeme rada i maksimalan vijek trajanja.

Trenutni nivo napunjenosti može se provjeriti na LED displeju u 3 koraka. 

Kućište je dizajnirano da bude otporno na prašinu, koroziju i mehaničke utjecaje. Gumeni premaz pruža visoku zaštitu baterije od udaraca uz dobro prianjanje. Postoji ručka za korito koja omogućava lako vađenje baterije iz svakog alata. Paralelno punjenje obe baterije štedi prostor, obezbeđuje brzu i visoku dostupnost i dovodi do kontinuiranog rada, posebno sa 2x 18V uređajima. Postoje integrirane ušice za vješanje za jednostavno kačenje na zid. Tehnologija brzog punjenja znači da su dvije baterije od 4,0 Ah spremne za rad za 75 minuta. Za optimalno punjenje i maksimalnu sigurnost baterija se stalno nadzire inteligentnim sistemom upravljanja punjenjem. Postoji režim osvježavanja za ponovno aktiviranje baterija koje su pretrpjele iscrpljujuće pražnjenje. Sve najnovije informacije pruža 6-stepeni LED indikator nivoa punjenja.

Tehnički podaci

Mrežni punjač 220-240 V / 50 - 60 Hz
Napon 18 V
Vrijeme punjenja 75 min
Kapacitet baterije 4000 mAh
Maks. snaga 900 W
Broj baterija 2 komada

 

Tip proizvoda Akumulatori i punjači
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Broj baterija u paketu 2 kom
Napon akumulatora 18 V
Kapacitet (Ah) 4 Ah